2020-04-30 09:37:47• hírek • Szatmár.ro

A legügyesebb kis séf kerestetik

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság főzőversenyt hirdet azon gyermekeknek, akik egyedül vagy szülői segítséggel tevékenykednek a konyhában.

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság aktuális felhívása azoknak szól, akik segítenek a főzésben szüleiknek, nagyszüleiknek.

„Küldj egy fotót az általad, családi segédlettel készített ételről, illetve küldd be a receptet is, ami szerint főztél” – áll a felhívásban.

A verseny 15 éven aluli nem csak Nagykárolyban élő gyermekeknek szól, az ország bármely pontjáról, sőt, külföldről is lehet nevezni a játékra. A résztvevők oklevéllel gazdagodnak, míg az első három helyezett jutalma egy-egy receptes-könyv lesz.

A szervezők a jelentkezők fotóit a festivalcarei@yahoo.com email címre, vagy a Carei - Cultură/ Nagykároly – Kultúra Facebook oldalra várják. A levélben kérik feltüntetni a versenyző pontos nevét, életkorát, lakóhelyét, valamint az elkészített étel nevét, rövid elkészítési módját, az ételről készített fotót. Jelige: A kis szakács!

A verseny május 1-20. között zajlik.

„A versenyzőktől azt kérjük, hogy a főzéshez használt konyhai eszközöket, kizárólag szülői felügyelettel használják!” – áll még a felhívásban.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: