2018-02-11 13:00:55• hírek • Oszkó Viktória

A legszebb szatmári természetfotók egy helyen

Szatmári tájképek címmel nyílik fotókiállítás február 15-én, csütörtökön a Hagyományőrző Forrásközpont kiállító termében a Mihai Viteazul utca 32. szám alatt.

Délután 16:00 órától várnak mindenkit arra a fotókiállításra, amelyet Habarics Zsolt és Habarics Ilona alkotásaiból válogattak össze. A két hobbifotós nem csak a fényképezésben társak, hanem az életben is.


Hobbifotósok, akik táj- és természetképeket készítenek, de nem zárkóznak el más témáktól sem. Kirándulásaik, barangolásaik során igyekeznek megismerni környezetünket, hogy aztán élménybeszámoló cikkeken és szebbnél-szebb képeken keresztül másokkal is megoszthassák az élményeket.


A mostani fotókiállítás lesz az első önálló bemutatójuk, amely a Szatmári tájképek elnevezést kapta. Olyan Szatmár megyei tájképeket lehet majd látni, amelyek közül néhány ismertebb, néhány kevésbé ismert helyen készült, az évszakok sokszínűsége pedig csak tovább fokozza a fotók szépségét.


Minden érdeklődőt szeretettel várnak a helyszínre. A kiállítást támogatja a Szatmár Megyei Tanács, illetve a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: