2007-06-23 18:26:52• hírek • Tamás Jakab

Segítség a tehetséges fiataloknak

 A Talentum” Alapot az egyenlő tanulási esélyekért hozták létre.

A Hans Lindner Alapítványhoz gyakran fordulnak iskolák, tanárok, pedagógusok, hogy jelezzék, vannak diákok, akik tanulmányaikat anyagi nehézségek miatt feladni kényszerülnek, vagy csak nagyon nehezen, éppen a tanulás kárára, tudják folytatni.

Sok esetben ezen gondokat, a család és iskola minden próbálkozás ellenére, egyedül nem képesek megoldani. A Talentum” Alap célja egyenlő tanulási esélyeket biztosítani a szorgalmas, tanulni akaró tehetséges diákoknak, enyhítve az anyagi nehézségeket. Célcsoportja a Szatmárnémetiben tanuló középiskolás, és a középiskolába felvételiző diákok. A program lényege az egymásra való odafigyelés, amiben partner a szülő, a tanuló és persze a középiskolai tanár.

 

Ha mindennapjaik során tehetséges, szorgalmas gyerekekkel találkoztak, akiket anyagi gondok gátolnak tehetségük és szorgalmuk kibontakoztatásában, kérjük segítsenek, hogy segíthessenek! A Hans Lindner Alapítvány számít arra is, hogy többen igényelnek ilyen támogatást, ezért az elbírálás pályázat alapján történik. Jelentkezési határidő: 2007 július 1.

Így alkalom nyílik arra, hogy a vakációban felkeressenek minden pályázót és a közvetítő tanárt.

 

További információk: telefonon, e-mailen és természetesen személyesen.

 

Hans Lindner Alapítvány; Ceahlăului utca 38 szám

Tel.  715-136 (munkanapokon 8 -16 )

e-mail: office@fundatiahanslindner.ro

 

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: