2009-06-09 15:26:58• hírek • www.bulvaros.hu

Keresik a tehetségeket

Stohl András és Ördög Nóri úgy tűnik, hogy nem tudnak elszakadni egymástól és a csillagoktól. Itt a folytatás!

Ősszel folytatódik az RTL Klub nagysikerű tehetségkutató showja a Csillag születik. A hagyományos "Ki mit tud?"-ok világát idéző műsor az utóbbi évek legsikeresebbje volt műfajában, és megmutatta, hogy a leginkább elveszettnek tűnő tehetséget is fel lehet fedezni, és bárki lehetőséget kaphat, hogy megmutassa, mit tud.

A befutni vágyó tehetségek bármilyen előadóművészi műfajban (ének, zene, tánc, próza, humor) megmutathatják, mire képesek. Az önjelölt csillagok jelentkezhetnek a www.rtlklub.hu, a csillag@rtlklub.hu e-mail címen vagy a 0036-30-5555571es telefonszámon sms-ben.


Két éve egy nehéz körülmények között élő csantavéri kisfiú, Utasi Árpád álma teljesült a műsornak köszönhetően
Két éve egy nehéz körülmények között élő csantavéri kisfiú, Utasi Árpád álma teljesült a műsornak köszönhetően


A nagyszabású showt ismét Stohl András és Ördög Nóra vezeti majd. Idén az elődöntőkbe jutó tehetségek a korábbinál nagyobb továbbjutási lehetőséggel versenyezhetnek a fődíjért. Két éve egy nehéz körülmények között élő csantavéri kisfiú, Utasi Árpád álma teljesült a műsornak köszönhetően, egy tánccsoport (a 4 for Dance) pedig nemzetközi karriert épített a Csillag születik után, de világszerte tűnnek fel élvonalbeli előadók az ismeretlenből, elég csak a nemzetközi operaszínpadokat meghódító Paul Potts-ra vagy a videómegosztó oldalakat is lefagyasztó Susan Boyle-ra gondolni.

Az RTL Klub tehát keresi a rejtőzködő tehetségeket, akik megmutatnák az országnak, de akár a világnak is, hogy csillag születik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: