2010-07-04 15:39:56• hírek • Balog Anita

A legőrültebb streetfighter: Trógermókus!

Humoros, látványos és egy nagyon picit erotikus showval lepte meg az Opel Drag Racing közönségét Trógermókus, Magyarország jelenlegi legjobb motoros streetfightere. Hondája mellett olyan legendás, szinte antik motorokkal is mutatott be trükköket, mint egy Simpson vagy egy ősrégi Pannónia motorkerékpár.

A vasárnapi nap csúcsa volt a várva-várt motoros kaszkadőr showműsor, melynek főszereplője a magyarországi motoros-zseni, Trógermókus volt. A megszokott első és hátsó kerekes trükkök mellett olyan speciális trükköket is bemutatott, mint a mókuskerekezés: egy speciális külön erre a célra előkészített motorral bukfencezett, majd a száguldó motorra erősített létra tetejére mászott, nem is beszélve a Titanic jelenetről, amikor a híres film egyik jelenetét elevenítette meg - természetesen ezt is egy száguldó motoron.

A motoros most bebizonyíttotta: nem csak modern motorokkal lehet elámítani a közönséget: egy régi Pannónia és egy Simpson motorkerékpárt is bevetett a közönség szórakoztatására. A közönség szórakoztatásába beszállt a szatmárnémeti Lihor Ádám is, aki szintén streetfighter trükköket mutatott be.



Titanic jelenet Trógermókus módra
Titanic jelenet Trógermókus módra


Mókuskerék - egy újabb látványosság
Mókuskerék - egy újabb látványosság


Megérdemelte a tapsot
Megérdemelte a tapsot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: