2018-11-28 06:35:47• hírek • (x)

A legnépszerűbb retró slágerekkel és sörrel vár az Aquastar

Te is gyakran elmélázol azon, mennyire királyak is voltak a ’70-80-as évek? Azok a ruhák… azok a frizurák… és persze azok a feledhetetlen bulik. Nos, ha nem csak a dugóban ülve, a kocsiban szeretnél nosztalgiázni, akkor december 1-én irány az Aquastar!

A népszerű gyógy- és élményfürdő ugyanis újabb hatalmas partit hirdetett, melyre változatos zenei palettával, a ’70-80-as évek legnagyobb slágereivel készülnek a szervezők. Szombat éjszaka 22 és 2 óra között beindul a bugi az Aquastar medencéiben, de ha te inkább a közkedvelt szaunaszeánszokra vagy vevő, akkor is ott a helyed!
 

Ha az ikonikus zeneszámok, az izgalmas csobbanások és a kényeztető szaunázás még nem győzött volna meg, akkor készülj, mert van még egy remek hírünk! Az első 400 vendég ingyen sört kap a szervezők és az Ursus jóvoltából: hogy alkoholosat vagy menteset szeretnél, az csak rajtad áll. A belépő változatlanul 28 lej, melyért cserébe korlátlanul használhatod a medencéket és a szaunákat, illetve az óránként megszervezett szeánszokon is részt vehetsz! Tudsz ettől jobb programot hétvégére? Ugye, hogy nem? Tehát fürdőruhákat elő és irány az Aquastar!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: