2011-06-22 12:54:50• hírek • (x)

A legnehezebb pillanatban van szükség a segítségre

A Marta-Nora temetkezési vállalkozás emberséggel bánik az emberekkel.

Nincs is annál fájdalmasabb momentum egy család életében, amikor egy szeretett személy távozik az élők sorából. Ilyenkor van szükség egy megbízható temetkezési vállalkozóra, amelyik nem csak a temetés lebonyolításában, hanem akár az adminisztratív ügyek intézésében is hatékony segítséget tud nyújtani.

A Marta-Nora Kft. húsz éve működik Szatmárnémetiben, kezdetben temetkezési kellékek gyártásával foglalkoztak, majd amikor a piac jelei egy megbízható és komoly cég megjelenését követelték, belekezdtek temetések teljes lebonyolításába. A nagy tapasztalattal rendelkező cég mindenben a segítségére tud lenni a családoknak, akik elvesztették a szeretett személyt. A Marta-Nora kft többek között olyan nagy szatmári temetéseknek volt a szervezője, mint Bolog Ioan, Ács Alajos vagy Reizer Pál Püspök temetése.

Információkat tudnak adni a szükséges adminisztratív ügyek elintézésével kapcsolatban, sőt akár el is végzik az ilyenkor még nagyobb terhet jelentő papírmunkát. Segítenek az elhalálozási bizonylat megszerzésében és vállalják a test szállítását is, akár Szatmár Megyében, akár külföldön is, az EU-s szabványok betartásával. A cég egyébként Erdélyben az elsők között kezdte meg az elhunytak külföldről való hazaszállítását.


A Marta-Nora kft munkatársai felveszik a kapcsolatot a temetővel, az elhunytat pedig öltöztetik, sminkelik és balzsamozzák - mindent a kliens kéréseinek megfelelően.

- Olyan szolgáltatást nyújtunk és úgy viselkedünk a fájdalomtól megtört hozzátartozókkal, ahogy mi is elvárnánk, ha hasonló helyzetbe kerülnénk - foglalja össze a cég politikáját Medve István cégvezető.

A cég saját, egyedi készítésű temetkezési kellékekkel is közreműködik a temetkezés gördülékenyebbé tételében: a koporsó-választék például 40 fajtát foglal magába, a legolcsóbb 300 lejbe, a legdrágább 4000 lejbe kerül, így minden igényt ki tudnak elégíteni.

A temetkezési vállalkozás elérhető a Hasdeu utca 20 szám alatt, illetve az Amaci út 2 szám alatti székhelyeken, telefonon pedig a 0261-713-833-as, a 0745-245-994-es illetve a 0745-245-021-es számon. A telefonszámokon a cég munkatársai szívesen szolgálnak információkkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Halálozás esetén a telefonszámok a nap 24 órájában hívhatók. További információk: www.serviciifuneraresatumare.ro




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: