2012-12-07 09:33:40• hírek • Szatmár.ro

A legnagyobbak ajándékozták meg a legkissebbeket

Óvodától az iskoláig... hosszú az út, amit egy diáknak be kell járnia... a mi utunk az iskolától az óvodáig annál rövidebbnek tűnt. Egy öt perces séta volt a hóesésben.

December 5-én a XII. F osztály elszántan bandukolt, hogy meglepje a kicsiket. Az ötlet hirtelen született: Miért is ne egy végzős osztály menjen Szent Miklós alkalmából élményt szerezni? Nem csak a „kicsiknek", akik először megilletődve bár, de kíváncsian szemlélték, hogy vajon mi kik vagyunk, hanem a „nagyoknak" is, hisz leírhatatlanul megható volt ez a találkozás.

A látogatást megelőző napok készülődéssel teltek. Mit is vigyünk? Mivel is készüljünk? Lassan összeállt a kép. Nem kell sok, hogy a kicsiknek örömet okozzunk, ének, édesség, apró kis ajándékhópelyhek s persze elmaradhatatlan ajándék volt a levél, amit maga a Mikulás küldött a kicsiknek s az óvónéni olvasott fel.

Együtt énekeltünk, táncoltunk s a végén betekintést nyerhettünk a világukba is és leültünk mi is közéjük játszani. Hiszem, hogy mind a kis óvodásoknak, mind a gyermekkort, iskolát lassan maga mögött hagyó osztályomnak felejthetetlen emlék marad az idei Mikulás - írja Fehér Imola tanárnő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: