2018-02-13 14:23:31• hírek • közlemény

A legnagyobb adófizetőkkel találkoztak a város elöljárói

Szatmárnémeti 20 legnagyobb adófizető egységének a képviselőivel találkozott a keddi nap folyamán Kereskényi Gábor polgármester, valamint az alpolgármesterek és a városmenedzser.

A Technológiai és Innovációs Központban megtartott összejövetelen előbb Kereskényi Gábor számolt be a 2017-es év megvalósításairól, majd a városvezetők közösen ismertették az idei évre vonatkozó terveket, a végén pedig a meghívottak osztották meg az észrevételeiket és elképzeléseiket.
 
„Annak köszönhetően, hogy egymilliárd eurót is meghaladja az üzleti forgalmuk, valamint több mint 15 ezer embernek adnak munkát, azt mondhatom, hogy Önök a szatmárnémeti gazdaság motorjai. Mindig is hangoztattuk, hogy szeretnénk partnerként viszonyulni az üzleti szféra képviselőihez, és konstruktív kapcsolatot kialakítani velük, hiszen együtt sokat tehetünk azért, hogy ez a város úgy nézzen ki, mint ahogy azt mindannyian szeretnénk. Megköszönnénk, ha véleményeznék eddigi munkánkat, tanácsaikkal pedig segítenék a 2018-as elképzelések megvalósítását. –mondta köszöntő beszédében Kereskényi Gábor.
 
A szabad beszélgetés során felmerült, a cégvezetők által jelzett problémákra bizonyos esetekben azonnal megoldást tudtak javasolni az önkormányzat
képviselői, míg más esetekben ígéretet tettek arra, hogy a lehetőségekhez képest megpróbálják megoldani azokat. Abban pedig mindkét fél egyetértett,
hogy a továbbiakban is szükség van hasonló jellegű összejövetelekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: