2008-04-08 13:34:42• hírek • Szatmar.ro

A legkisebb teljes HD videokamera

A mobiltelefonnál valamivel nagyobb méretű, szenzációs stílusú Handycam HDR-TG3E a világ legkisebb, legvékonyabb, legkönnyebb teljes HD videokamerája.

 Mivel a kamera könnyedén a irattárcába, táskába vagy kabátzsebbe csúsztatható, tökéletes kiegészítője lehet a buliknak, nyaralásoknak és rövid városlátogatásoknak, amikor nem szeretünk nehéz tárgyakat cipelni. A karcsú vonalain belül a TG3E magas szintű Sony-technológiával van felszerelve, amelynek segítségével csodálatos, részletekben gazdag, teljes HD képeket lehet készíteni. Tartalmaz egy Carl Zeiss prémium objektívet, amelyhez a filmek stabilitásának megőrzése érdekében 10x optikai zoom, ezenkívül Super SteadyShot funkció tartozik.

A BIONZ képfeldolgozó processzorról működő arcérzékelés a videofelvételeken és a fényképeken egyaránt automatikusan beállítja a fókuszt, az expozíciót és a színegyensúlyt. Ha nagy kontrasztú tárgyakról (pl. egy napos tengerpartról) készít felvételt, a D-Range Optimiser technológia gondoskodik arról, hogy ne vesszenek el a rendkívül fényes részek és árnyékos részletek.

Karcolásálló titánium ház

 A HDR-TG3E elég erős ahhoz, hogy lépést tudjon tartani napjaink aktív életstílusával, függetlenül attól, hogy a sípályán vagy siklóernyőzés közben van-e rá szükség.

Ez a világ első olyan videokamerája, amely tiszta titániumból készült házzal rendelkezik. Ez az anyag 40 százalékkal könnyebb, mint az acél, és kétszer olyan erős, mint az alumínium. Az erős titánium ház Premium Hard Coating bevonattal van ellátva. Ez a rendkívül erős védőréteg távol tartja a mindennapos karcolásokat, így gondoskodik arról, hogy a videokamera hosszú időre megőrizze divatos külsejét. Az erős bevonat, az ultrakompakt jellegű méret és a divatos külső még csak a kezdet.

A HDR-TG3E lehetővé teszi, hogy önfeledten szórakozzon, és ne kelljen bonyolult funkciókkal babrálnia. Gyors bekapcsolási módban másodperceken belül nekiláthatunk a fényképezésnek, miután felnyitottuk a fényes, jól látható, 2,7 hüvelyk átméretű Clear Photo LCD Plus érintőképernyőt.

Fő funkciók

- A világ legkisebb, legkönnyebb súlyú teljes HD videokamerája
- Tiszta titánium ház karcolásálló Premium Hard Coating bevonattal

- Teljes HD 1920x1080 rögzítés hordozható Memory Stick™ eszközre

- Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív 10x optikai zoommal

- Super SteadyShot optikai késtabilizálás a tisztább állóképekhez és videofelvételekhez

- Arcérzékelés a videofelvételeken és fényképeken

- 4 megapixel felbontású állóképkészítés és kettős felvétel filmek rögzítése közben

- 2,7 hüvelyk átmérőjű Clear Photo LCD Plus érintőképernyő

- 5.1-es térhatású hangrögzítés zoom mikrofonnal

- Arcindex és Filmindex a gyors keresésekért

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: