2011-03-18 09:31:21• hírek • MTI/APA/dpa

A legkeresettebb modell a világon

Egy tizennyolc éves román diáklányt, Loredana Salantát választottak a világ elsőszámú modelljévé a World Beauty Organization (WBO) nagyszabású nemzetközi versenyén.

A Balti-tenger egyik szigetén, Usedomon megrendezett szerda esti döntőben 44 ország képviseltette magát egy-egy indulóval. A győztes tízezer dolláros - csaknem kétmillió forintos - pénzdíjban és ugyanilyen értékű tárgyi nyereményekben részesült, valamint egyéves modellszerződést írhatott alá a WBO-val. Loredana Salanta első útja Indiába vezet majd.

A szervezők közlése szerint az 1993 óta megrendezett Top Model of the World a világ legnagyobb modellversenyének számít. A versenyzők nemzeti selejtezőkön vesznek részt a nemzetközi döntő előtt, melyre idén egy heringsdorfi hotelben került sor.
A fináléban a lányoknak bikiniben és egyedi készítésű estélyi ruhákban kellett a nyolcfős zsűri előtt megvillantani bájaikat.

A zsűriben többek között a tavalyi győztes, a kolumbiai Carolina Rodríguez, egy szépészeti sebész és egy életmódmagazin főszerkesztőnője foglalt helyet. A második helyezést a Miss Balti-tenger címet viselő lett Katerina Fedoszejeva, a harmadikat a zimbabwei Vanessa Sibanda szerezte meg.


A WBO versenyét nyerte meg a diáklány
A WBO versenyét nyerte meg a diáklány


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: