2008-01-07 13:39:33• hírek • István Löchli

A legkedveltebb színésznő: Reese Witherspoon

 Egy új szavazás alapján az Oscar-díjas Reese Witherspoon lett a legkedveltebb színésznő.
Reese Witherspoon lett a legkedveltebb színésznő egy új szavazás alapján, így megdőlt Jennifer Anistont több éves egyeduralkodása.
 
A Nyughatatlan Oscar-díjas főszereplője Jennifer Anistont előzte meg: ő 74 százalékot kapott, míg az Azt beszélik… sztárja 70-et abban a felmérésben, amelyben több mint 1000, 13 évesnél idősebb lányt illetve nőt kérdeztek meg. A résztvevőket arra kérték, hogy válasszanak az azokat a színésznőket tartalmazó tízes listából, akik rendszeresen szerepeltek 2007-ben a magazinok címoldalain: kit találnak többek között a legrokonszenvesebbnek, a legmagabiztosabbnak, a legelbűvölőbbnek, a legérdekesebbnek illetve a legtúlértékeltebbnek. A harmadik helyre Angelina Jolie futott be, ő 53 százalékot kapott, de szorosan a nyomában ott van a várandós Jennifer Lopez, a maga 52 százalékával. Az első ötöt Tom Cruise felesége, Katie Holmes zárja, 32 százalékkal.

A skála másik végén Paris Hilton áll 9 százalékkal, mint a legkevésbé rokonszenves híresség, előtte Britney található, 11 százalékkal. A szállodalánc-örökösnő lett a legtúlértékeltebb is, 75 százalékkal, Spears itt 68 százalékot kapott.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: