2012-12-31 10:10:32• hírek • szatmar.ro

A legjobb szilveszteri sms-ek

Tíz népszerű szilveszteri sms, amellyel te is felköszöntheted az ismerőseidet.

Az emberi szervezet 87%-a víz. Ezt én is hígnak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát! BÚÉK!

 

"Bár az évnek még nincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére, ezért, amíg stabilan állok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!"

 

A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

 

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

 

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.U.É.K

 

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Légy mindig vidám, örülj minden szépnek, így kívánok Kellemes Ünnepeket, És Boldog Új Évet!

 

Új sikert, új reményt, új erényt adjanak az égiek, csak a barátok maradjanak a régiek! Boldog Újesztendőt!

 

Utolsó napján az évnek, szerencse malackák megint útra kélnek, azt kívánom néked hogyha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

 

Ez lenni kici kinaji ujévi szmsz, lenni olco, nem drága. Megisz mutatni hogy van gondolász rád. Kíváni neked jót újévet meg kiccaládod récire öröm boldogság!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: