2008-08-15 15:01:19• hírek • Szatmar.ro

A legjobb négyben a magyar vizilabdázó lányok

Mivel a rivális Ausztrália egy góllal legyőzte Hollandiát, még a görögök elleni meccs előtt, biztossá vált, hogy a magyaroknak győzniük kell, hogy csoportelsők legyenek és plusz pihenőhöz jussanak.

A találkozó első találatát a görögök jegyzik és bizony eltelt némi idő, amíg végül Drávucz Rita egyenlíteni tudott. A második negyed elején ismét a hellének szereztek gólt és akkor senki sem gondolta, hogy a találkozó utolsó perceiig nem találnak majd Sós kapujába. Pedig ez történt. Mindeközben a magyarok szórták a gólokat, és így egy percig sem forgott veszélyben győzelmük.

Előbb ismét Drávucs egyenlített, majd még ugyanebben a játékrészben Stieber és Primász is betalált. A harmadik negyedben Györe, Kisteleki és Pelle szerezték a magyar találatokat, míg a negyedikben Pelle és Kisteleki voltak eredményesek. Kevéssel a vége előtt a görögök büntetőhöz jutottak és ezzel beállították a 10-4-es végeredményt.

A magyar válogatott kedden, már az elődöntőben lép pályára. Ellenfele a Hollandia és a másik csoport második helyezettjének a győztese lesz.

szatmar.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: