2018-01-15 07:11:30• hírek • Szatmár.ro

A leghosszabb mért szakasz után Gyenes Emánuel a 27. helyen

A mezőny január 14-én Uyuni és Tupiza között haladt, a versenynap pedig az idei Dakar-rali leghosszabb, 498 kilométeres mért szakaszával várta a motorosokat.

Az Autonet Motorcycle Team versenyzője, a 28-as rajtszámmal induló Gyenes Emánuel számára az etap a 31. helyen ért véget - 6 óra 7 perc és 30 másodperc alatt fejezte be a mért szakszt. 43 perccel és 29 másodperccel lemaradva a napot megnyerő francia Antoine Meo-tól, aki egyébként a KTM gyári csapatának a tagja.

Összetettben Mani egy helyet lépett előre: a 27. helyen áll. A mért szakaszokon eddig 31 órát, 12 percet és 55 másodpercet töltött. Az összetett pontlistát a motorosoknál a francia Adrien van Beveren vezeti. Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz - Lucas Cruz páros az első, a nyolcadik etapot megnyerő Stephan Peterhansel-Jean Paul Cottret páros a harmadik helyen áll.

Gyenes Facebook-oldala szerint a Dakar-rali szervezői a január 15-re tervezett 9. versenynapot a nem megfelelő időjárási körülmények - áradás, közelgő vihar - miatt lefújták, így elmarad a bolíviai Tupiza és az argentinai Salta közötti száguldás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: