2018-10-22 10:31:21• hírek • Szatmár.ro

A legfrissebb infók a NEPI plázával kapcsolatban

A NEPI Rockcastle vállalat üzemelteti Románia legnagyobb bevásárlóközpontjait és plázáit. A cég térképére pedig még ebben az évben felkerül Szatmárnémeti is. Még pár hét, és megnyitja kapuit a Szatmárnémeti Shopping City!

Az október 22-i, hétfő reggeli hivatalos közlemény megerősíti, hogy a bevásárló központ december 6-ra valóban elkészül. A Mikulás napi megnyitó valóssággá válik, így a szatmárnémeti és környéki lakosoknak már nem kell majd' száz kilómétert megtenniük, hogy egy minden igényt modernül kiszolgáló shopping centerbe ellátogassanak.

 

Mint azt már korábban is tudni lehetett, a NEPI Rockcastle által megálmodott Szatmárnémeti Shopping City egy 40 millió eurós befektetést jelent a vállalat számára. A pláza egy 40 ezer négyzetméter összterülettel rendelkező épületegyüttes lesz, melyhez tartozik majd egy 1100 autó befogadására alkalmas, kétszintes parkolóház is. Az épületegyüttesben a Carrefour hipermarket foglalja el a terület több, mint felét. A fentmaradó 29000 négyzetméretes alapterület a Shopping City világa.
 

Szatmárnémetibe a tervek szerint 90 ismert márkát hoznak el, de ezek között sok olyan is van, mely először veti meg a lábát a régiónkban.  Az üzletek lajstromának összeállításában igyekeztek minden vásárlói igényre tekintettel lenni, így a divat, a szépségápolás, a sport, a lakberendezés és a gyerekjátékok iránt érdeklődők is megtalálhatnak majd mindent, amire csak szükségük lehet, de különféle más szolgáltatások is helyet kapnak majd pláza épületében. Ilyen márkákkal találkozhatunk a bevárásló körúton: New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC,  Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm vagy BSB.

 

A mozikomplexum 2019 tavaszán vetíti első filmeit. Eddig kell majd várniuk a filmkedvelőknek.

 

A NEPI Rockcastle vállalata nem csak a bevásárlóközpontba, hanem a környezetére is nagy figyelmet fordít. A környék forgalmának megkönnyítéséért látrehoznak egy körfogalmat, és egy gyalogoshíd építésébe is beszállnak 100 000 euróval. A gyalogoshíd az Újközpontot köti majd össze a Shopping Cityvel. Ez nem csak a sétálók számára, hanem a bicikliseknek is megkönnyíti, valamint biztonságosabbá a Szamoson való átkelést. 

 

A NEPI Rockcastle Románia legnagyobb plázatulajdonosa és vezető kereskedelmi ingatlan befektető Közép- és Kelet-Európában. A cég portfóliójába többek közt az alábbi bevásárlóközpontok tartoznak Romániában: a Mega Mall, a Promenada, Shopping City Temesvár, a konstancai City Park Mall, a Shopping City Ploiesti, a Brăila Mall, a Galați Shopping City, a Shopping City Târgu-Jiu, de a Floreasca Business Park irodaházai és épületei is valamint a bukaresti The LakeView, a temesvári City Business Centre és a kolozsvári The Office is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: