2017-01-06 07:29:13• hírek • Szatmár.ro

A legfrissebb eredmények szerint Mani már a 16.!

Nagyot változott a Dakar pontlistája az éjszaka folyamán - itt vannak a végleges eredmények.

Mint arról már az este beszámoltunk, a Dakar-mezőny csütörtökön az argentínai San Salvador de Jujuyból rajtolt el, 521 kilométer megtétele után pedig a bolíviai Tupizában futott be a célba. A negyedik versenynapon 416 kilométer volt a mért szakasz.

Az Autonet Motorcycle Team színeiben versenyző Gyenes Emánuel 5 óra 38 perc és 31 másodperc alatt teljesítette a távot, amivel még maga is azt hitte, hogy a 26. helyen ért célba. Ám az előzetes eredmények borultak, az éjszaka folyamán nagyot változott a pontlista - a szatmári motoros legnagyobb örömére!

A végleges eredmények szerint ugyanis Mani a 21. helyen fejezte be a csütörtöki etapot, 41 perccel és 9 másodperccel lemaradva a futamgyőztes, a KTM-es Matthias Walkertől.

Ami viszont még jobb hír, hogy az este összetettbeli 18. hellyel szemben az éjszaka véglegesített lista alapján összesítettben már a 16. helyen áll!

A verseny jelenlegi állása szerint az elő helyen a Husquarnával versenyző Quintanilla az első 12 óra 54 perc és 2 másodperces idővel. Gyenes Emánuel hátránya hozzá képest pedig csak 1 óra, 10 perc és 42 másodperc!

Pénteken a versenyzők Tupizából rajtolnak el, a cél pedig Oruróban lesz. A 692 kilométeres távból 447 kilométer lesz a mért szakasz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: