2008-09-16 23:27:12• hírek • Szatmár.ro

Legyőzte az AS Romát a Kolozsvári CFR

Nagy meglepetést szerzett a román bajnokcsapat a Bajnokok Ligája első mérkőzésén: a Kolozsvári CFR 2-1-re legyőzte az AS Romát.

Talán még az optimistább CFR drukkerek sem hittek benne igazán, hogy a kolozsvári alakulatnak lehet komoly esélye az AS Roma vendégeként. A nagyrészt idegenlégiósokból álló csapat azonban emlékezetes estét szerzett azzal, hogy bátor játékkal, taktikusan lépett fel, és ez az eredményben is megmutatkozott.

A csapat új vezetőedzője, Maurizio Trombettáta, aki Ioan Andone menesztését követően második alkalommal irányította a kispadról az együttest, elégedett lehetett, hiszen Culio révén kétszer is sikerült bevenni az ellenfél kapuját. Az ellenfél csapatában még Totti is pályára lépett, az eredményen azonban ő sem tudott változtatni. Az olasz gól szerzője Panucci volt.

Eredmények:

A-csoport, 1. forduló: AS Roma – Kolozsvári CFR 1-2 (1-1); gólszerzők: Panucci (17.), illetve Culio (27., 49.). A csoport másik mérkőzésén: Chelsea – Bordeaux 4-0. További eredmények: B-csoport: Panathinaikos – Inter Milánó 0-2, Werder Bremen – Anorthosis Famagusta 0-0; C-csoport: Barcelona – Sporting Lisszabon 3-1, Basel – Sahtar Donyeck 1-2; D-csoport: Marseille – Liverpool 1-2, PSV Eindhoven – Atletico Madrid 0-3.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: