2009-08-21 14:23:35• hírek • Parajdi Andrea

A legerősebb ember címért küzdöttek

Nagykároly városának kulturális igazgatósága augusztus 16 és 21 között szervezte meg az August Festet, amelynek keretében színes programokkal várták az érdeklődőket. Csütörtök este Nagykároly legerősebb emberét is megválasztották.

A kultúra-, és a művészetek kedvelőknek, a rockzene követőinek, a sportok szerelmeseinek, és a zene és tánckedvelőknek is nyújtott szórakozási lehetőséget az August Fest. Az egyik leglátványosabb műsorszám - amelyre több százan gyűltek össze- Nagykároly legerősebb emberének kiválasztásához kapcsolódott.

Az érdeklődő tömeg végignézhette, hogyan küzd meg hét izmos versenyző a Legerősebb ember címért. A benevezetteknek többek között 1,8 tonnás mikrobuszt kellett elhúzniuk, egy 350 kilogrammos óriáskereket kellett gurítaniuk, 90 kilogrammos fatörzset kellett felemelniük és odébb vinniük, és meghatározott ideig 10 kilós kalapácsokat kellett a kezükben tartaniuk.

A legtöbben kiválóan állták a sarat és bebizonyították, hogy izmaikban erő is rejlik. A bírák végül felállították a sorrendet, amelynek alapján a 34 éves Daniel Muresan lett Nagykároly legerősebb embere. A dobogó második fokára Chiorean Calin (33 éves) került és a mindössze 18 éves fiatalember Szilágyi Tibor lett Nagykároly harmadik legerősebb embere.


Az August Fest keretében megválasztották Nagykároly legerősebb emberét.

Az August Fest keretében megválasztották Nagykároly legerősebb emberét.

Az August Fest keretében megválasztották Nagykároly legerősebb emberét.
Daniel Muresan lett Nagykároly legerősebb embere (narancssárgában), Chiorean Calin (feketében) a második, míg Szilágyi Tibor (pirosban a legvégén) harmadik helyezést ért el


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: