2015-09-23 16:45:41• hírek • (x)

A legegyszerűbb út az egyetemre

Kolozsvár vagy Marosvásárhely mellett nagyon sok szatmári fiatal választja továbbtanulása helyszínéül a debreceni vagy a budapesti egyetemeket. Az infrastruktúra közötti különbségek miatt ráadásul szinte ugyanannyi időbe kerül eljutni a magyar fővárosba, mint Erdély egykori központjába, a „kincses városba". Ennek legegyszerűbb és legkényelmesebb módja pedig, ha megkeresed az Edmeea Transt!

Az Edmeea a szatmári utazók megbízható partnere, ez már évek óta ismert. Kényelmes buszokkal, tapasztalt sofőrök közreműködésével juttatja el az utasokat Debrecenbe és Budapestre, napi több járattal. Szatmárnémetiből naponta indulnak buszok Budapestre 05.00, 08.00, 11.00 és 22.30 órakor a vasútállomástól. A magyar fővárosból 08.30, 11.15, 16.00 és 18.45-kor (Népligettől vagy a Keleti  pályaudvartól, de kívánság esetén a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről is) indulnak haza a buszok.

Idén áprilistól az Edmeea egy hiánypótló útvonallal bővítette kínálatát, méghozzá a hajdúsági fővárosba, Debrecenbe, ahol tényleg számtalan szatmári egyetemista tanul évről évre, számukra pedig ez egy igazi örömhír. Ez a járat naponta 08.00 órakor indul Szatmárnémetiből, 12.00 órakor pedig Debrecenből.

Figyelem: minden egyes időpont a helyi időt jelzi! Szintén fontos megemlíteni, hogy valamennyi busz megáll Nagykárolyban is. A Szatmárnémetiből induló járatok 45 perccel később érkeznek Nagykárolyba.

Az Edmeea Trans széles és minőségi gépkocsiparkkal áll utasai rendelkezésére: a tizenkét autó egyike sem idősebb három évnél. Mindez természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el utazásuk célpontjába.

Az Edmeea Transra akkor is számíthat, ha nem menetrend szerinti utazásra, hanem ún. privát transzportra van szüksége: a cég Európa bármely városába elszállítja vagy onnan hazahozza személygépkocsival, vagy kisbuszaival.

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresse tehát az Edmeeát és ők megoldják problémáit. Az Edmeea Transot megtalálja a Horea utca 1. szám alatti székhelyén, vagy tárcsázza a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogasson el a www.edmeeatrans.ro honlapra, ha pedig kérdése van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro email címre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: