2018-11-07 06:44:06• hírek • Blikk.hu

A lányával együtt rakják ki az otthonából Bíró Icát

„Kérem, ne tegyenek tönkre, ne vegyék el az otthonomat!” – könyörög Bíró Ica, aki a múlt hét végén drámai hangú Facebook-posztban számolt be arról, hogy utcára kerülhet a lányával.

Az egykori Metal Lady a bejegyzésében azt állítja – bár hivatalos papírt még nem kapott –, hogy a végrehajtó kilátásba helyezte: még a kilakoltatási moratórium kezdete, november 15-e előtt távoznia kell fővárosi otthonából. A volt modell, aki tíz esztendeje hitel segítségével akarta valóra váltani álmát, ám a saját egészség- és szépségszalonra felvett svájcifrank-hitel tönkretette az életét. Ma már ott tart, hogy dobozokba pakolta az életét, és várja, mikor kell mennie.
 

– Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan. Nem kívánom senkinek, amikor megjelennek a rendőrök meg az új jövevények, lakók és a végrehajtók, és arról van szó, hogy tűnjek el az otthonomból – mondta könnyes szemmel az RTL Klub Story Extra című műsorának kamerája előtt Bíró Ica, aki a triplájára emelkedett, több százezres törlesztőrészleteket már nem tudta fizetni, és hiába próbált megállapodni a bankkal.
 

– Kijött egy végzés, hogy ellicitálták, elvették, már itt voltak egyszer a rendőrök – mesélte. – Aláírattak velem egy olyan papírt, hogy elhagyom az ingatlant, mert ha nem, akkor leszerelik a zárat.


A Cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: