2019-07-17 04:55:50• hírek • Blikk.hu

A lányát gyászolva készül 70. születésnapjára a Barátok közt sztárja

Büszkén, de fájdalommal telve készül a 70. születésnapjára Várkonyi András. A Barátok közt Vili bácsija a családjával és a barátaival ünnepli a nagy napot, ami már nem olyan boldog, mint a korábbi évfordulók, hiszen tavaly elhunyt a lánya. A szintén színművész Andrea 39 éves volt, amikor elveszítette a küzdelmet súlyos betegségével szemben.

– Minden egyes nap sok keserűséget tartogat így, hogy Andrea már nincs köztünk. Ám az ünnepekkor és a születésnapokon még jobban hiányzik, nélküle már semmi sem az igazi. Amúgy sem élem meg túl pozitívan, hogy hetvenéves leszek, szinte el sem hiszem, hogy már ilyen sok év van mögöttem – sóhajtott Várkonyi András.
 

A színművészt és a családját érthető módon megviselte imádott lányuk elvesztése, de Andráséknak talpra kellett állniuk. A közelmúltban erőt gyűjtöttek, hogy összeszedjék a holmiját és új lakót keressenek Andrea lakásába.

– Történt, ami történt, de az élet mégsem áll meg. Van egy fiam, két testvérem és az édesapám is köztünk van még. Minden megy tovább... Nemrégiben jutottunk el odáig, hogy Andrea lakását kiadjuk. Még nehéz erről beszélni, megélni sem egyszerű, de sajnos ez volt a logikus lépés – mondta a Blikknek elérzékenyülve Várkonyi András, akinek nagy lelkierő kellett a lakás ügyeinek intézéséhez.
 

A színész a szülinapján feledheti egy kicsit a fájdalmát, az egyik fővárosi étterembe szervezett összejövetelen nemcsak a család, hanem többek között sorozatbeli kedvese, a Kertész Bözsit alakító Szilágyi Zsuzsa is ott lesz.
 

– Zsuzsinak külön örülök, jól összebarátkoztunk az évek során. Biztos jól érezzük majd magunkat, hiszen egészen sokan leszünk, ráadásul akkor már leáll a sorozat forgatása is, jön az egy hónapos lazítás. Persze, augusztusban lesz jó pár fellépésem, úgyhogy a munkát nem úszom meg, de nem is akarom – mesélte Várkonyi András, aki kíváncsian várja, mivel lepik meg a jeles napon. – Az étterem ajándékának köszönhetően tortám biztos lesz, de hogy a többiek mivel készülnek, nem tudom. Ám a meglepetés legyen meglepetés, biztosan örülni fogok neki!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: