2019-08-07 05:12:16• hírek • Blikk.hu

A lakását is pénzzé tette, hogy mentse apjával közös szórakozóhelyét Benkő László fia

Drámai fordulat! Négy hónappal azután, hogy a nyitást követő razziák a tönk szélére sodorták Benkő László és fia, Benkő Balázs fővárosi klubját, a legendás Omega együttes billentyűsének gyermeke kockázatos lépésre szánta magát. 

– Eladtam a lakásomat, hogy finanszírozni tudjam a Fészek Kulturális Központ zökkenőmentes működését. Egy ismerősöm volt a vásárló, aki megengedte, hogy bérlőként, illetve részletfizetőként maradjunk a családommal, és ha képesek vagyunk rá, akkor vissza is vásárolhatjuk majd – magyarázta a vállalkozó, aki a nejével két gyermeket nevel első kerületi öröklakásban.
 

Mint korábban megírtuk, Benkő Lászlóban felmerült, hogy elhagyja az országot, annyira elkeserítette a vállalkozás vesztesége. A nyomozók korábban kábítószert kerestek a klubban, – azaz végezték a dolgukat –, ami miatt nem is kárhoztatták őket Benkőék, ám az állandó kiszállások, ellenőrzések és az azokat követő többtucatnyi eljárás miatt a fellépők és a vendégek kezdtek elmaradozni. A vállalkozás komoly veszteséget könyvelt el, lépni kellett.
 

– Tudtam Balázs döntéséről, de különösebben nem beszéltünk róla. A kialakult helyzet lelkileg megviselt, és Balázs minden felesleges feszültségtől meg akart óvni. Ezért üzlettársként is hálás vagyok neki – válaszolta megkeresésünkre az elmúlt években súlyos betegséggel harcoló Benkő László.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: