2016-03-05 17:23:38• hírek • Szatmár.ro

A kutya sem értette, hogy játszhatnak ennyire gyengén

Szombaton a Szatmárnémeti Olimpia a Kolozsvári U csapatát fogadta a második ligás labdarúgóbajnokság 20. fordulójában. A szatmáriak az első félidőben igen gyenge játékot mutattak be, a vendégek két gólt is szereztek. A fiúk a második félidőben magukra találtak, de nagyjából így is elúszott a felsőházi rájátszás. A meccset egy négylábú Olimpia-drukker is megzavarta.

Nagyon optimistán nyilatkoztak az Olimpia játékosai és a csapat vezetői a bajnokság folytatását megelőzően, ám a Medgyesi Gaz Metan otthonában kikaptak a sárga-kék mezes fiúk, a szombati találkozó pedig újabb vereséget hozott. Az utolsó pillanatban vesztette el az Olimpia a Kolozsvári U elleni összecsapást.

A mérkőzés pedig jól indult az Olimpia számára: tíz perc alatt háromszor is közel álltak a gólszerzéshez. A folytatásban azonban a vendégek vették át az irányítást, Ursu pedig a 20. percben gólt is szerzett - 14 méterről lőtt kapura. A folytatásban is a vendégeké volt a terep, több helyzetet is kialakítottak, míg kevéssel a félidő vége előtt Ursu újra betalált a szatmári kapuba.

Az első félidőben a találkozót rövid időre félbe kellett szakítani, ugyanis egy kóbor kutya tévedt a pályára - talán így tiltakozott a házigazdák gyenge szereplése ellen. A stadion személyzetének, illetve a játékosoknak csak nagy nehzéségek árán sikerült őt lekergetniük a pályáról.

A második félidőben viszont szárnyakat kaptak a szatmáriak: sorra vezették a támadásokat, az 52. percben Tataru szépített, a 82. percben pedig egy szabadrúgást követően Markus elé került a labda, akinek sikerült kiegyenlítenie. A bravúros egyenlítést követően sok drukker elégedett lett volna a döntetlennel, mások láttak még annyi potenciált a hazai csapatban, hogy azok újabb gólt szerezzenek, de ez végül nem sikerült.

Sőt, már a hosszabbításban a kolozsváriak találtak be: egy beívelt labdát Vojtuz fejelt a hálóőr mellett a szatmári kapuba, beállítva a végeredményt. A kolozsvári csapatot elkísérő mintegy 200 szurkolónak tehát volt oka az ünneplésre. Az Olimpia ezzel a vereséggel gyakorlatilag búcsút mondhat a felsőházi rájátszásba jutásnak, 26 pontjával maradt a tabella 10. helyén.

„A második félidőben mutatott játék alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de az első félidőben nagyon gyengén játszottunk. A foci ilyen, vannak jobbak és gyengébbek. Az elmúlt két meccsen pedig mi voltunk a gyengébbek. Nagyon bíztam minden játékosban, de néhányan kiábrándítóan teljesítettek. Mindenkinek mindent erejét bele kellene adja, és együtt tolni vagy húzni a szekerünket" - mondta a mérkőzést követően Csík Tibor vezetőedző.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: