2008-01-04 15:24:12• hírek • Szatmar.ro

Mit jósolnak számodra a csillagok 2008-ban?

Kíváncsi vagy mit tartogat számodra a 2008-as év a szerelem, egészség, anyagiak és a társadalmi kapcsolatok területén? Itt megtudhatod, hiszen egy összetett horoszkóppal készültünk, amely felfedi számodra a következő 12 hónap bonyodalmait.

Kos

Számodra a 2008-as év, számos beteljesülést hozhat úgy a társadalmi, mint a szakmai színtéren. Már az első hónapban új megbízások elé nézhetsz, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkádat és értékelik fáradalmaidat. A vezető beosztású alkalmazottakkal való kapcsolatod az év folyamán egyre inkább jó irányban fog fejlődni, ezért nyugodtan számíthatsz segítségükre bármilyen probléma esetén. A szerencse veled lesz, ha úgy döntesz, hogy házat akarsz vásárolni, vagy kicserélnéd régi lakásodat.

Ezzel szemben nehézségek is várnak rád munkahelyeden, mivel nagy erőfeszítéseket kell tenned még egy apró ügy megoldásáért is, és nem számíthatsz munkatársaid segítségére sem. Az együttműködés egyre inkább feszültségeket okoz majd, ezért ajánlott egy minél diplomatikusabb attitűdhöz folyamodnod. Nem kizárt az sem, hogy párod nehézségekkel fog küszködni, amely nagy hatást gyakorolnak majd saját közérzetedre is. Az egészség sok problémát okoz majd ebben az évben, ezért komoly módon kell kezelned még egy egyszerű meghűlést is. Kissé kellemetlen közérzetre számíthatsz főleg a novemberi és decemberi hónapokban.

Bika

Az újév kitűnő évnek bizonyul számodra. Optimista és magabiztos beállítottságod jó útra tereli az életedben folyó eseményeket is. Minden, amibe belevágsz, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteidet. Az intellektust tekintve sem panaszkodhatsz, hiszen ebben az évben értelmi szinted tetőfokát éred el, teljes mértékben felhasználod ismereteidet és kellőképpen megfelelsz minden elvárásnak. Ha külföldi utazást tervezel, ez az év megfelelő időszak arra, hogy megtedd, hiszen függetlenül az utazás céljától,(tanulmányok, kikapcsolódás, üzleti dolgok), az események szerencsés fordulatot vesznek és minden sikerül majd, amit célnak kitűzöl.

Ha eddig léteztek életedben valamilyen szintű érzelmi elégedetlenségek, ezek enyhülni fognak január és az augusztus-szeptember hónapok folyamán. Nem kizárt a különböző nyereségek elérése sem az intellektuális tevékenységek folytán. Mindent egybevetve a 2008-as év virágzást ígér minden területen.

Ikrek

Az újév nem lesz éppenséggel életed legboldogabb időszaka. Az év majdnem teljes részében egy frusztrációs, elégedetlenségi érzés lesz úrrá rajtad. Több nehéz helyzettel kell majd szembenézned, és csak nagy erőfeszítések árán fogod tudni helyreállítani a dolgokat. A legtöbb kellemetlenség a ház vagy a család területén fog jelentkezni. Ha valamilyen szintű változtatásokat tervezel lakásodban tudnod kell, hogy nagy erőfeszítéseket kell ezért tenned és a munkálatok többet fognak majd tartani, mint gondolnád. A szülőkkel való kapcsolat is nehézségek elé néz, és bármennyire is próbálod majd bebizonyítni, hogy neked van igazad, minden próbálkozásod kudarcba fullad.

Egyes megoldások felbukkanhatnak a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban, amikor már nem is gondolnád, hogy valami megoldódhat. Az év legnagyobb lehetőségei anyagi szinten fognak kifejeződni. Lehetőséged lesz pénzre szert tenni a közreműködések, szakmai kapcsolatok, vagy akár az élettársad közbenjárása által. Ezzel szemben az év vége számos feszültséget ígér, úgy szakmai, mint családi téren.

Rák 

Habár, az év első hónapjai nagy feszültségben fognak eltelni, a 2008-as év a sikeres közreműködések, szakmai kapcsolatok és miért ne, a szerelem éve lesz. Alkalmad lesz különböző tevékenységekben részt venni, amelyek nagy örömöt szereznek majd neked, főleg a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban. Sikerre számíthatsz bizonyos intellektuális tevékenységek befejezésével (pl. tanulmányok). Ahogy már említettem, az év eleje feszültségekről árulkodik, de meg kel tanulnod türelmesnek és kitartónak lenned.

Egyes kellemetlenségek felbukkanhatnak az év utolsó heteiben, mikor a környezettel való kommunikáció nem fog éppen úgy alakulni, ahogy szeretnéd. Ebben a periódusban nem ajánlatos semmilyen dokumentumokat aláírni. S hogy ne maradjon el az anyagi jólét sem, jelentős nyereségre számíthatsz ebben az időszakban.


Oroszlán


Ebben az évben nem kell félned attól, hogy különleges problémákkal kell majd szembenézned, még akkor sem, ha sokszor anyagi helyezeted nem lesz éppenséggel kielégítő. A várt nyereségek késni fognak, mégis sikerül majd elég jól boldogulnod, tehát nincs okod aggodalomra. Időszakok, amelyben javulhat anyagi helyzeted a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban lesznek. Ezzel szemben az október-november intervallum eléggé nehéznek bizonyul. Ebben az időszakban ajánlatos elővigyázatosnak lenni, ha kölcsönt akarunk felvenni, vagy esetleg adni.

Az év közepén intellektuális lehetőségeid adódhatnak, gondolok itt különlegesebb dolgokra, mint például a tanulmányok folytatására. A legsikeresebb terület a szakmai tevékenységet fogja megcélozni. Habár sokat kell majd dolgoznod, a munkahelyi hangulat igen kellemes lesz, és sok örömöt okoz majd. Nem kizárt az sem, hogy felbukkan a szakmai terület váltásának eshetősége is, ami bebizonyítja majd, hogy erőfeszítéseid nem hiábavalóak voltak.

Szűz

A 2008-as év eléggé zaklatott lesz, amelyben az elégedetlenségek és a sikerek fogjak folyamatosan váltani egymást. Akárhogy is, nehézségekben nem fogsz hiányt szenvedni. Úgy érzed majd elhagytak és nem szeretnek még azok sem, akiknek egykor igen szimpatikus voltál. Akármit is tervezel, ebben az évben mindent késve fogsz véghezvinni és nagy erőfeszítések árán. Ahhoz, hogy átvészeld ezt az időszakot is, mindenképp felelősségteljesnek és precíznek kell lenned.

A legelőnyösebb terület még mindig az érzelmi marad. Személyes varázsod mindent elmondd, és bárhová is mész majd, a környezeted elismerésének örvendesz. Nem fognak hiányozni a listából a szórakozás és a barátok, illetve partnered körében töltött különleges alkalmak sem. Ugyanakkor, komoly gondolatok fogannak meg fejedben kapcsolatod irányában, és talán sor kerül ennek hivatalos útra való terelésére is. 

Mérleg

Számodra a 2008-as év az örök várakozás idejét jelképezi. Legyen szó egy előléptetésről, vagy kapcsolatodról, ebben az évben egy állandó várakozás elejébe nézel. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerrel való kapcsolat nem éppenséggel olyan, amilyennek szeretnéd, habár te mindent megteszel a konfliktusok enyhítésére, úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás az tehát, amelyik egészen az év végéig kísér, és csak akkor mutat enyhülést és hoz örömöt.

A karrier kapcsán is úgy tűnik, minden nyugodtan megy tovább, anélkül, hogy valami történjen, vagy valaki megzavarjon, amely egyes pillanatokban úgy tűnik, nagyon is megfelel neked. Lesz elegendő időd ebben az évben, így meditálhatsz, elemezheted eddigi életedet, megpróbálhatsz változásokat eszközölni, mert ez a dolog minden bizonnyal közelebb visz majd kitűzött céljaid eléréséhez.

Skorpió

Szenvedélyteljes év várható. A szenvedély lesz minden dolog alapja, amelyhez ebben az évben nekifogsz, és sikereidet is nagyrészt annak a szenvedélynek köszönheted, amelyről minden területen bizonyságot teszel. Az élettársad az, amely a legjobban ismeri az év során felszínre kerülő érzelmi hangulataidat, már csak azért is, mert megpróbálsz minél közelebb kerülni hozzá. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem leszel a legjobb passzban.

Számos esetben zavarhatnak migrének és hátfájások, de a sürgős orvos látogatások sem kizártak. Szerencsére csak felszínes problémákról van szó, tehát aggodalomra semmi ok. Pénzügyeid is magas szintre hágnak, de jobbnak látod, hogy befektetéseidet lakásodra, vagy a szeretteid megajándékozására fordítsd. Egy kis elővigyázatosság a pénzszórás területén minden bizonnyal nem árt.


Nyilas

A 2008-as év a jelek szerint, nem az egyik legjobb számodra. A közeledben lévő egyének és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak és kifárasztanak. Egyedül érzed magad és még élettársad is „gondokat” okoz. Kapcsolatod nem éppen rózsaszín és rengeteg türelemre lesz szükséged, hogy átvészeld a lépten-nyomon adódó konfliktusokat. Az év végére, csodák csodájára, minden probléma magától megoldódik és szép pillanatok részesei lehettek.

Egész évben egy célért fogsz dolgozni és az nem más, mint a pénz. Az anyagi nyereség minden pillanatban foglalkoztat majd és bármilyen foglalatosság célja az anyagiak felhalmozása lesz. A nagy erőfeszítések ellenére elutasítások, bürokrácia és csalódások szegik majd utadat, de te nem adod fel egykönnyen, mert mindennél jobban be szeretnéd bizonyítani egy egész világnak, hogy mindent elérhetsz, amit csak szeretnél. A szeptemberi és októberi hónapok a legelőnyösebbek az eladás, vásárlás, vagy lakásbérlés szempontjából.

Bakk

A Bakkoknak nagy türelemre lesz szükségek az újévben. A dolgok jól alakulhatnak, de nem mindig akkor, amikor szeretnéd, tehát az idő nem lesz mindig segítségedre. Ennek ellenére, ebben az évben megtanulod, hogy elérheted vágyaidat nem olyan nagy erőfeszítések árán, viszont igen nagy türelemmel. Tele vagy élettel, reménnyel, főleg azért mert nagyon vágysz bizonyos dolgokra és készen vagy küzdeni értük.

Az év közepén részese leszel pár fantasztikus eseménynek, amelyek egyenlő mértékben megörvendeztetnek és meglepnek. Úgy érzed, értékelnek és szeretnéd, ha feletteseid más dolgokkal is kifejeznék ezt, a meleg kézfogásokon kívül. Nem kizárt az sem, hogy ebben az évben felfrissül egy régi kapcsolatod egy baráttal vagy üzleti társsal. A régi időkön nosztalgiázol, kompromisszumokat kötsz majd, amelyek nem bizonyulnak a legjobb döntéseknek. Vigyázz az érme másik oldalára!

Vízöntő

A 2008-as év egyike lesz a gondtalan éveknek, ám ugyanakkor nagy teljesítmények nélkülinek is ígérkezik. A pénzügyi terület lesz az, amelybe a mostani évben a legtöbb energiát fekteted. Többfajta problémák adódnak majd ezen a területen és néha úgy érzed majd, hogy nem boldogulsz, máskor pedig a váratlannál nagyobb teljesítményt érsz el. Nagyon figyelmesnek kell lenned, ha befektetésekre gondolsz, mivel a dolgok váratlan fordulatot vehetnek és egyes esetekben még azt is kérdőre vonod, hogy megért-e?

Ha egy nagyobb befektetést szeretnél véghezvinni, tanácsos lenne alaposan mérlegelni a dolgokat és elgondolkozni azon, hogy idővel helytállsz-e a pénzügyi nyomásnak. A fejedben több ideje megfogant projekteket ebben az évben valóra válthatod. Az októberi és novemberi hónapokban jobb elővigyázatosnak lenni és odafigyelni a meggondolatlan döntésekre.

Halak

A mostani évben számos problémával kell megküzdened, amelyekből egyesek még a múlt évből megoldásra várnak. Szerencsére segítségedre siet a Bakk jegyében táborozó Jupiter. Erőfeszítésekre lesz szükséged, ám egyúttal sikeres megoldásokat találsz majd, amelyek orvosolják problémáid nagy részét. Közkedveltségnek fogsz örvendeni, bárhová mész az emberek szimpatizálni fognak és értékelik kvalitásaidat. Baráti köröd egyre nagyobb lesz, és olyan barátokra bukkansz majd, akik minden tevékenységben támogatnak majd.

A januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban különleges alkalmakon vehetsz részt- házasság, keresztelő, stb. Sajnálatos módon párkapcsolatodban bizonyos elégtelenségek merülnek fel. A pároddal való nézeteltérések, frusztrációs, tehetetlenségi érzelmeket keltenek benned, amelyeken nehezen tudsz majd átlépni. Igen nehéz periódusnak mondható az októberi, novemberi időszak, amikor újabb megpróbáltatások elé nézel.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: