2008-04-30 13:26:50• hírek • Anna Szelényi

Hogyan jósoljunk otthon?

josnoAz alábbiakban bemutatunk pár egyszerű módot, amelyek segítségével választ kaphatnak egyes kérdésekre.
Mint tudjuk, számos módja van a jóslásnak, és bár sokan azt hiszik, hogy nagy hozzáértést igényel e tudomány, az alábbiakban bemutatunk pár egyszerű módot, amelyek segítségével választ kaphatnak egyes kérdésekre.

A dobókocka esete

dobokockaVedd a kezedbe a dobókockát, csukd be a szemed és tedd fel kérdésed. Engedd kiesni kezedből a dobókockát az asztalra. A számtól függően a következőképpen interpretálhatod a választ:

1- A kérdésedre a válasz: nem
2- a válasz semleges (próbáld meg újra holnap)
3- szerencsés szám a szerelemben
4- szerencsés szám anyagi színtéren
5- stabilitást jelöl-, pillanatnyilag nem jósol semmilyen változást
6- teljes sikert jövendöl

A csészében levő meglepetés

Készíts elő 3 csészét: az elsőt töltsd meg vízzel, a másodikba önts vizet és egy kevés tejet, a harmadikat pedig töltsd meg paszullyal. Ülj le az asztalhoz és hunyd be a szemed. Kérj meg valakit, hogy helyezze eléd a csészéket anélkül, hogy te tudnád a sorrendet. Válassz egyet.

A vízzel teli csésze minden területen sikert jelöl. A tejjel összekevert víz lelki örömöket jósol, míg a paszullyal megtöltött csésze munkából származó pénzügyi sikereket jövendöl.

A gombokban rejlő jövő

Helyezz egy teáscsészébe egy fekete, egy fehér, egy piros, egy kék és egy zöld gombot. Keverd össze őket és anélkül, hogy odanéznél, válassz ki egyet közülük. A kérdésedre a fekete gomb nemmel, a fehér gomb igennel válaszol. A piros gomb erős emóciókat jelöl, a kék pedig akadályokat jósol vágyaid megvalósításában. Ha a zöld gombot választod, azt jelenti, hogy szerencse és siker vár rád.

A gombostűk jóslata
 
Helyezz egy mély tálba 21 gombostűt egymás mellé. Önts rájuk annyi vizet, hogy ellepje őket. Miután befejezted, tekintsd meg a gombostűk állását:

- Ha több a párhuzamos gombostűk száma, mint azoké, amelyek keresztezik egymást, a válasz a kérdésedre: igen

- Ha viszont több azon gombostűk száma, amelyek keresztezik egymást, a kérdésedre a válasz negatív.

Olvasd ki jövendőbelid kezdőbetűjét az alma héjából!

Körkörös mozdulattal távolítsd el egy alma héját, vigyázva arra, hogy minél vékonyabb és hosszabb legyen az asztalra eső almahéj. Az így elhelyezkedett almahéjból kiolvashatod kedvesed kezdőbetűjét.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: