2013-06-03 15:21:46• hírek • Kocsis Zoltán

A közönség kérésére egy órával többet tart nyitva az Aquastar aquapark

Egy héttel a hivatalos megnyitó után teltházzal debütált Szatmárnémeti egyetlen aquaparkja, az Aquastar. Sokan jöttek Kolozsvárról és Temesvárról is, ami igazolja: Erdélyben nincs még egy hozzá fogható vízi csoda.

Az aquapark vezetői két nap alatt le is vonták az első tapasztalatokat és máris reagáltak a közönség kívánságára: úgy döntöttek, hogy a létesítmény kapui nem 20.00, hanem 21.00 órakor záródnak. Június 4-étől, azaz keddtől tehát 10.00 és 21.00 óra között várják az úszni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat a Szatmárnémeti városközpontjától pontosan három kilométerre lévő aquaparkba. Ezzel módosul a kedvezményes időszak is, amely ezentúl 19.00 órától kezdődik és 21.00 óráig tart.

A megyeközpont lakói számára fontos információ lehet, hogy ettől a héttől kezdve a Transurban 3-as járata óránként szállítja ki az érdeklődőket (a 3-as vonal pontos nyomvonalát és a menetrendet ide kattintva nézheted meg). Aki pedig nem szatmáriak és szeretnének a városban megszállni, az Aquapark üzemeltetői kedvezményes csomagokat dolgoztak ki a város egyik legpatinásabb hoteljével, az Astoriával. Ezzel kapcsolatban a Solarex Tours utazási iroda munkatársai tudnak információkkal szolgálni.

Az Aquastar aquapark számtalan lehetőséggel, szolgáltatással várja vendégeit. A szabad ég alatt gyermek-, termálvizes-, úszó- és csúszdamedence között választhatnak a vendégek, a fedett részen található élmény-, gyermek-, termálvizes- és tanmedence pedig lehetővé teszi, hogy az év 365 napjában, akár kedvezőtlen időjárási körülmények között is minőségi szórakozás lehetőséget biztosítsanak a kedves vendégnek.

A szórakozás mellett a látogatók egészsége is kulcsszerepet játszik az aquapark kínálatában. A termálvíz gyógyhatásai mellett a vendégek élvezhetik a kinetoterápia és a masszázs egészségre gyakorolt kedvező hatásait is. Preferenciái szerint a vendég választhat a gyógymasszázs, a nyirokmasszázs, az anticellulitist-masszázs és a relaxációs masszázs között. A szauna szerelemesei az infra-, a só-, a finn és a gőzszaunát is kipróbálhatják.

Az aquaparkban tartanak úszótanfolyamot babáknak és felnőtteknek egyaránt. Aki pedig inkább a szárazföldön érzi jól magát, az asztaliteniszezhet vagy választhat a fitnesz különböző formái, a bodyart, a bootcamp vagy a Romániában a Steaua labdarúgócsapata által nagyobb médiaérdeklődést kiváltó TRX között is.

Az Aquastar aquapark szolgáltatásairól, programjáról, árairól a létesítmény honlapján, a http://www.aquastarsatumare.ro oldalon alkothatunk tejesebb képet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: