2010-01-07 12:01:51• hírek • MTI/AP/Reuters

A közönség a vámpírokra szavazott

Az amerikai közönség a vámpírokat választotta: a szerdai közönségdíj-átadó ceremónián az Újhold, az Inni és élni hagyni, valamint egy új sorozat, a The Vampire Diaries kapta a legtöbb díjat.

Az Újhold négy trófeát vitt el, köztük a kedvenc mozi, sorozat és szereplőgárda elismerését. A Robert Pattison, Kristen Stewart és Taylor Lautner alkotta "álomcsapatból" Lautnert kirobbanóan jó alakításáért is díjazták a 36. alkalommal megrendezett Los Angeles-i People's Choice Awards-gálán.

Az Inni és élni hagyni, valamint a The Vampire Diaries a kedvenc tévés "megszállottság" és a kedvenc új tévédráma díját szipkázta el.

Az amerikai nézők interneten szavazhattak tévés, mozis és zenei kedvenceikre.
A mozis díjakat Tarantino Becstelen Brigantyk című második világháborús filmje, Sandra Bullock Nász-ajánlat című romantikus vígjátéka és a Fel! című családi animációs film kapta.
Bullock a kedvenc filmszínésznő kategóriában is győzelmet aratott. A színészek között akciósztárként Hugh Jackman kapta a legtöbb voksot, a vígjátékok kategóriában Jim Carrey jeleskedett, a közönség azonban Johnny Deppet szavazta meg kedvenc filmszínészének.


Az egyik közönségkedvenc vámpírsorozat: The Vampire Diaries
Az egyik közönségkedvenc vámpírsorozat: The Vampire Diaries


A nézők kedvenc tévédrámája a Doktor House lett, a címszerepet alakító Hugh Laurie pedig elnyerte a kedvenc státust.
A tévés vígjátéksorozatok közül az Agymenők kapta a díjat. A kategória kedvenc színésznője Alyson Hannigan (Így jártam anyátokkal), színésze pedig Steve Carell (A hivatal) lett.

A különböző kategóriákban a zenei díjakat Lady Gaga, Taylor Swift, Mariah Carey, Carrie Underwood, Keith Urban, Eminem és a Paramore együttes gyűjtötte be. A közönség külön díjazta Rihanna és Kaye West "zenei együttműködését".
A szavazás Ashton Kutchert hozta ki győztesként a kedvenc netes celebritás kategóriában.

Bár a közönségdíjakat nem veszi olyan komolyan a hollywoodi filmszakma, mint az Oscart vagy a hollywoodi színészcéh díjait, a színészek és a zenészek nagyra becsülik a nézőktől kapott elismerést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: