2011-02-20 12:08:52• hírek • Balog Anita

A kosaras lányok szombat este is nyertek

A VSK 70:53 arányban nyert a nagy ellenfél, a Sepsi BC ellen.

Továbbra is száz százalékos a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a rájátszásban. Szombat este a valamikor nagy ellenfélnek számító sepsiszentgyörgyi együttest fogadták, de az idén felemás eredményeket hozó csapat legyőzése nem okozott gondot a hazaiaknak. A székelyföldi csapatot elkísérő szurkolótábor egyetlen alkalommal sem ünnepelhette, hogy kedvenceik átvették a vezetést. A szatmáriak az első negyedet három pontos előnnyel zárták, a második tíz percet pedig már 12 ponttal nyerték, így félidőben 15 pontos előnnyel mentek a lányok az öltözőbe.

Az ellenfél a szünetben kicsit összeszedte magát, 8 pontra meg is közelítették a VSK-t. Ám ez csak egy kis fellángolás volt, a negyedik negyed végére a szatmáriak még növeltés is az előnyüket, így 17 ponttal nyerték a meccset. Ezzel a győzelemmel elvileg a VSK már nem végezhet a másodiknál rosszabb helyen, de könnyen lehet, hogy az első helyet is sikerül megtartani. Az edző mindenesetre bizakodó: „Nagyon nehét mérkőzés volt, de erre számítottunk is. A Sepsi egy olyan csapat, amely mindig az utolsókig képes küzdeni, soha nem adja fel, ez stílus jellemzi őket már a megalakulásuktól kezdve. Boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést is, így a második hely már biztos. A lányok már kicsit fáradtak, ráadásul kedden megint egy hosszú út vár rénk Alexandriáig” . 

A osztály, 7. forduló: Szatmárnémeti VSK–Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC 70:53 (17:14, 22:10, 20:18, 11:11). A szatmári pontszerzők: Teilane 25 (8 lepattanó), Pop 17, Drake 13 (10 lepattanó), Bjork 7, Orosz 6, Mehmedic 2. Játszott még: Baluta, Giurgiu , Mészáros. További eredmények: Aradi BC ICIM–Craiovai SCM 88:51, Alexandriai Teleorman–Rapid 74:58, Bukaresti Olimpia–Temesvári BCM Bega 65:78.

A következő forduló (február 23., szerda):  Alexandria–Szatmárnémeti, Sepsiszentgyörgy–Craiova, Arad–Temesvár, Olimpia–Rapid.

Teilane 25 ponttal segítettete győzelemre csapatát
Teilane 25 ponttal segítettete győzelemre csapatát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: