2020-04-04 08:02:38• hírek • Blikk.hu

A koronavírus miatt újra állást keres az ismert tévés: akár külföldre is elköltözne

Egy éve váltott az ismert tévés, Jaksity Kata, ám most ismét állásvadászatba kezdett és az újrakezdésen töri a fejét.

A műsorvezető már egy éve nincs képernyőn, tavaly év elején távozott az ATV-től. Azóta elsősorban rendezvények műsorvezetőjeként dolgozik, de mindenképp váltani akart. „Ősszel, hosszas előkészítő munka után végre megvalósítottam az álmomat, és nyitottam egy életmódközpontot. Elég sok befektetést igényelt és sok időt, hogy elkezdjen felfutni, amibe most jelentősen beleszólt a járvány, és így teljesen bevétel nélkül maradtam én is, mint sokan."- beszélt helyzetéről a több nyelven kommunikáló, jól képzett szakember, aki szeretné kevésbé kockázatos dologgal folytatni, mert három gyereket kell eltartania, így nem bízhat semmit véletlenre.
 

Szándéka olyannyira komoly, hogy azt megosztotta a közösségi oldalán is: "Külföldi munkalehetőségeket hol lehet keresni, milyen oldalakon? Akár takarítást is. (Nyilván a járvány utánra)" - írta.
 

Számára a másik szempont, hogy mivel egyedül neveli gyermekeit, emiatt csak rugalmas munkát tud vállalni, ám véleménye szerint a hazai cégek erre még nincsenek felkészülve. Akár külföldre is elköltözne, - tette hozzá - ha ott tudja biztosítani gyerekeinek a biztos megélhetést, és nem talál jobb megoldást. „Nem akarok menni mindenáron, de ha jön egy jó lehetőség nem fogom kihagyni”.- nyilatkozta a tévés.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: