2020-02-01 08:31:51• hírek • Blikk.hu

A koronavírus miatt aggódik Ázsiába utazó anyjáért Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs napi kapcsolatban van az Ázsiába utazó édesanyjáékkal
Sebestyén Balázs napi kapcsolatban van az Ázsiába utazó édesanyjáékkal

Veszélyes helyre, Thaiföldre utazott édesanyja és mostohaapja, így aggódhat értük Sebestyén Balázs a következő napokban.

koronavírus miatt már több mint kétszázan vesztették életüket világszerte, és szakértők szerint Kína után éppen Thaiföldön a legnagyobb a fertőzés kockázata. A délkelet-ázsiai országban lapzártánkig 14 fertőzött személyt találtak, és a két nagy repülőtéren, Bangkokban és Phuketen már ellenőrzik az utazók testhőmérsékletét. Akinek magas a láza, azonnal elkülönítik, és a vészhelyzet egyre fokozódik.
 

– Már Európában is felbukkant a koronavírus, és percek kérdése, hogy Magyarországra is megérkezzen, ennek örömére anyukámék elrepültek tegnap Thaiföldre. Tudom, hol tartják a pénzüket, és azt is, hogy hol áll a kocsi. Kulcsom is van. Most jól megy a panel, pikk-pakk eladjuk a lakást. Nagyot kaszálok rajta. Megérte a hatvanötöt, szép volt, így kell befejezni Thaiföldön – villogtatta szarkasztikus humorát Balázs a Rádió 1 péntek reggeli műsorában, hozzátéve, hogy édesanyja ajándékba kapta az egzotikus utazást. – Elküldtem őket oda, ahol már nagyon terjed a koronavírus. Kérdezte, hogy „De, nem lesz baj?” Mondtam, hogy nem. „De biztos? Nem fertőzött?” Semmi! Thaiföldön nem. Mamaaa! „Maszkot vigyek?” Jajjj, ne butáskodj, mamaaa. Ne szórakozz!
 

A viccelődés után aztán komolyabb hangnemre váltott Balázs, és elismerte, elképzelhetőnek tartja, hogy reptéri karantén lesz.
 

– Kisgyerekkel most nem biztos, hogy elindulnék oda, de nem azért, mert lehet valami baja, hanem mert ha elrendelnek a gépen egy tízórás karantént, akkor a hajad kihullik. Azt mondják, ha el is kapod a koronavírust, akkor egy egészséges szervezet ezen túlteszi magát – tette hozzá, de kollégáival társalogva elismerte, az idősebb emberekre veszélyes lehet a fertőzés.
 

Balázs a műsor után lapunknak bevallotta, a poénkodás ellenére aggódik édesanyjáért és mostohaapjáért.
 

– Valóban elutaztak, és természetesen napi kapcsolatban vagyunk, de szerencsére nem kiemelten frekventált helyre mentek, kevés lesz a turista. Meghánytuk-vetettük, és végül úgy döntöttek, elutaznak. Persze hogy aggódom értük, de megígérték, hogy nagyon vigyáznak magukra. Amikor eldöntötték az utazást, még nem volt ekkora a pánik, de én remélem, egy-két héten belül sikerül normalizálni a helyzetet és megállítani a vírus terjedését – válaszolta megkeresésünkre a sztárműsorvezető, aki még egy tréfát elengedett. – Ha pedig karantén alá vonják Thaiföldet és nem tudnak hazautazni, megígértem neki, hogy locsolom majd a virágait.
 

Repülőben is vesztegelt már
 

– Anyámék nagy túrázók, jönnek-mennek – magyarázta Sebestyén Balázs, és 2016 novemberében is adásba került Julianna asszony és párja reptéri kalandja.
 

– Anyukám azt mondta, egy órája ülnek a gépen, és odakint szerelőket lát a kezükben szerszámokkal, de meglehetősen tanácstalannak látszanak – mesélte akkor Balázs, aki élő adásban hívta fel Hardy Mihályt, a Budapest Airport akkori szóvivőjét, de nem derült ki, a Párizsba tartó utasszállítóval mi volt a probléma.

 

További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: