2008-03-11 19:32:44• hírek • Szatmar.ro

Játékpedagógiai képzés

 Bányai Sándor budapesti élménypedagógus a tanárokkal ismertette a játékpedagógia lényegét.
Bányai Sándor budapesti élménypedagógus a Babes- Bolyai Tudományegyetemre három napos továbbképzés céljából érkezett.
 
Látogatása során nem csupán a főiskolásoknak tart előadásokat, hanem kedden délután 18 órától egy bemutató keretében a szatmárnémeti pedagógusokkal is ismertette a játékpedagógia mibenlétét.

A Bányai Sándor élménypedagógus által vezetett továbbképzéseken a pedagógusok olyan módszereket sajátíthatnak el, amelyekkel hatékonyan szervezhetnek meg egy gyerekrendezvényt. Megismerhetik azt, hogy hogy kell egy rendezvényt pedagógiai tartalommal megtölteni, fontos, hogy rendszerben legyen végiggondolva egy-egy esemény, illetve, hogy hangsúlyt kapjon a rendezvények nevelési funkciója. Bányai Sándor mint mondja, egy egyszerű játéknak is nevelési tartalma lehet, amennyiben megfelelően alkalmazzák azt. A képzésbemutatón körülbelül 30 pedagógus vett részt, akik játékos hangulatban sajátíthattak el néhány hasznos nevelési játékot.

A képzéseket nyáron, augusztusban tartják, jelentkezni március 30-ig lehet. Akinek bővebb információra van szüksége az a www.szabadidoszervezo.hu oldalon tájékozódhat, ahol a jelentkezési lapok is kitölthetőek.

P.A. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: