2008-01-18 10:53:28• hírek • Szatmar.ro

A kormány ellen fognak tüntetni a Fradi szurkolói

fradiA Ferencváros szurkolótábora szerint a kormány tehető felelőssé a Fradi-tender elutasításáért.
A ferencvárosi szurkolóknak máris sikerült egy összeesküvés-elmélettel előállniuk, szerintük a kormány a felelős a Fradi-tender elutasításáért.
 
Mennyből a pokolba: miután a fradisták hetekig a klub felemelkedéséről álmodoztak, szerdán jött a nagy pofon, az ingatlantender ismét sikertelen lett, Kevin McCabe befektetői csoportja pedig jelezte, a továbbiakban nem érdekli a Fradi.
A Ferencváros szurkolói nem nyugodnak bele a történtekbe: szombaton 14 órától a Pénzügyminisztérium előtt tüntetnek, mert az Üllői úti ingatlanra kiírt pályázat újabb eredménytelensége mögött politikai okokat sejtenek. A szurkolói csoportokat tömörítő Ferencvárosi Szurkolók Szövetségének alelnöke szerint egy kormányközeli cég ingatlanbiznisze miatt nem rendeződhet a 109 éves klub helyzete.
 
- A döntés, ami szerdán megszületett, eleve visszás, mert a KVI decemberben elfogadásra javasolta a tanácsnak azt, hogy elfogadják a McCabe féle ajánlatot. Akkor még jónak tűnt az ajánlat, majd hirtelen minden megváltozott. Rieb György úgy fogalmazott nekem: három napja tudta, hogy gondok lehetnek, tehát úgy gondolom, hogy a kormány szólt bele a dologba. Innentől kezdve az összeesküvés elmélet úgy működik, hogy egy kormányzat közeli ingatlanbefektető lehet, amely rá akarja tenni a kezét a Ferencváros ingatlanára - mondta a Hír TV-nek Boros Bánk Levente, az FSZSZ alelnöke.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: