2018-04-25 04:53:40• hírek • Szatmár.ro

A kórházban loptak meg egy lelőtt férfit?

Néhány nappal ezelőtt több lőtt sebbel szállítottak be egy beteget Besztercén a sürgősségire. Ám a kórházban eltűnt a kabátja - benne pedig 12 ezer euró.
 

A rendőrség is vizsgálódik az eltűnt kabát ügyében. A sürgősségire bevitt férfi ugyanis azt állítja, hogy az etűnt kabátja zsebében 12 ezer euró készpénz volt. A lopással egy ápolót, egy betegfelvevőt és egy beteghordót gyanusítanak.
 

Gabriel Lazany, a Beszterce-Naszód Megyei Sürgősségi Kórház vezetője szerint a sürgősségi osztályon mindenfelé kamerák vannak, ezek felvételeit pedig átadta a rendőrségnek.
 

Vadim Malogolovenkót, a 31 éves ukrán-moldáv nemzetiségű fotóst a Beszterce-Naszód megyei Csépa település közelében, egy mezőn találta meg egy helybeli férfi. Az áldozat hat lőtt sebet kapott. Az elkövetőt elfogták.
 

A Libertatea bulvárlap szerint pedig igazi akciófilmbe illő történet előzte meg azt, hogy a férfi kórházba került. Az elkövető ugyanis először akasztással próbált végezni a férfival, majd miután annak sikerült megszöknie, a nyomába eredt és a mezőn többször is rálőtt, míg a fotós össze nem rogyott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: