2014-10-01 16:37:29• hírek • Kocsis Zoltán

A korábbi alkalmazottak is a jövőért ültettek

A Környezetvédelmi Ügynökség egykori, jelenleg nyugdíjas alkalmazottai látogatták meg szerdán a nagytarnai ökotábort.

Az elmúlt években már hagyománnyá vált a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség háza táján, hogy a nyugdíjasok világnapja alkalmából az intézmény egykori szakembereit, munkatársait egy-egy kirándulással ajándékozzák meg utódaik. A szamosdobi ökologikus szeméttároló vagy a szatmárudvari csokigyár után idén a Nagytarnán kialakított ökologikus iskolai tábor volt a célállomás.

Az október elsején esedékes világnap alkalmából a 16, már nyugdíjba vonult egykori munkatárs közül heten jelentek meg az ügynökség székhelyén szerda reggel. Régi és jelenlegi alkalmazottak együtt indultak el Nagytarnára, ahol Kovács Sándor református esperes és Sobius Mariana polgármester-asszony fogadta a vendégeket. A hölgyek egy-egy szál szegfűt is kaptak.

Békéssy Erzsébet, az ügynökség igazgatónője a helyszínen bemutatta a tábor megvalósulásának történetét, majd minden egyes nyugdíjas vendég elültetett egy nyírfát, hogy a következő generációk minél zöldebb környezetben érezhessenek rá a környezetvédelem fontosságára.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: