2020-07-30 07:51:16• hírek • Blikk.hu

A kolléganőjébe szeretett bele a Mintaapák sztárja

Rátalált a szerelem a Mintaapák című sorozat főszereplőjére.

Mészáros Béla (40) tavaly december elején, a Seveled című film bemutatója idején még azt mondta, nincs párkapcsolata, de nyitott lenne rá. Most viszont kiderült: a bizonyos december másodikai premier fordulópont volt az életében, hiszen pár nappal később kezdett kapcsolatba kolléganőjével, Szakács Hajnalkával (31). Mészáros és a tatabányai Jászai Mari Színház bájos színésznője a Seveled című film forgatásán ismerkedtek meg, ahol a sztori szerint vadul csókolózniuk is kellett. A filmben csúnyán szakítottak, de a mozi reklámozása közben összejöttek.


– December harmadikán volt a Seveled díszbemutatója, utána még elmentünk bulizni, és akkor kezdtünk el beszélgetni. Később, amikor a vidéki közönségtalálkozókra autóztunk a rendező Orosz Dénessel, már sokat dumáltunk. Onnan datálom a kapcsolatunkat – foglalta össze a Katona József Színház művésze, aki új filmje, a Pesti balhé hétfői premierjére már kéz a kézben érkezett a szerelmével.


Két dolgos hónap következett. Februárban már együtt éltek, de szinte csak a hétvégéken volt egymásra idejük. Mészáros Béla – aki korábban szintén egy szakmabelihez kötötte életét, hisz Sipos Vera színésznő férje volt – kora reggeltől késő délutánig forgatott, és hatkor már a színházi öltözőben volt jelenése.


– Húzós volt, de bírtam és szerettem is, a kedvesem teljesen megértő volt és szintén elfoglalt. Ebből a szempontból a karantén nagy mázli volt. Négy hónapot töltöttünk együtt, kettesben – mosolygott a színész, de elismerte, a hirtelen váltás pszichésen megviselte.


– Egy hétig nem tudtam mit kezdeni magammal, a kedvesem nyugtatgatott, aztán ráéreztem, és két héten át délelőtt tizenegyig aludtam. Amikor már lehetett mászkálni, kijártam a nővéremékhez Pilisvörösvárra, náluk kertészkedtem – mesélte a színművész, aki azt is elárulta, egyszer majd családot is szeretne, de előtte még saját lakásra gyűjt.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: