2018-11-08 07:04:30• hírek • Közlemény

A ködös hajnalok jelzik, hogy ősz van: ilyen időre számíthatunk a hétvégén

Ködös, fagyos idő várhat ránk csütörtökön, ennek köszönhetően a nappali felmelegedés már nem eredményez 20 fok feletti csúcshőmérsékletet.

Hajnalban több helyen köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik, néhol ködszitálás előfordulhat. Csütörtökön a ködfoltok nagyrészt feloszlanak, gyengén felhős napos idő lesz, de itt-ott tartósan megmaradhat a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Reggelig néhol megélénkül a délkeleti szél, de többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között várható, az északnyugati tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 15 és 18 fok között alakul, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz - írja az MTI.

 

Az Időkép oldal előrejelzésében pénteken is többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd napközben csak néhol szűrhetik fátyolfelhők a napsütést, de északnyugaton tartósabban ködös tájak is lehetnek, máshol kevesebb felhő lesz felettünk, csapadék továbbra sem várható. Északnyugaton megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 12-18 fok között alakul. Szombaton és vasárnap a párás, ködös reggel után ismét sokfelé kisüt majd a nap, esni továbbra sem fog. Nyugaton, északnyugaton élénk, olykor erős lesz a déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 12-19 fokot mérhetünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: