2012-09-27 11:32:10• hírek • Szatmár.ro

A kistesó, a béka és az urológiai vizsgálat

A Dumaszínház és a Business Transaction által szervezett következő showderes humorestre a tervek szerint decemberben kerül majd sor.

Két nagy nevettető és nagydumás szórakoztatta a szatmári közönséget szeptember 26-án a Szakszervezetek Művelődési Házában. Akárcsak máskor, ezúttal is egymást követték a poénok, és most is telt ház fogadta a fellépőket.

Szerda este 20 órai kezdettel Rekop György és Kiss Ádám tette próbára a rekeszizmokat. A Showder Klub című műsorból jól ismert nevettetőkre közel négyszázan voltak kíváncsiak - szinte teljesen megtelt a Szakszervezetek Művelődési Háza.

Elsőként Rekop lépett színpadra, aki először 2008-ban a Fiatal Félőrültek Fesztiválján tűnt fel és azóta rendszeres fellépője a Dumaszínház rendezvényeinek. A földrajszakos tanár főként családi történetekkel, hétköznapi sztorikkal nevettetett, végezetül pedig az urológiai szakvizsgálaton szerzett élményeiről is beszámolt.

Kiss Ádám, sokak kedvence már több alkalommal is fellépett Szatmárnémetiben, és most sem okozott csalódást rajongóinak. A poéngyáros nem kímélte a magyarországi celebeket és történeteibe becsempészte a politikusokról szóló szellemes megjegyzésit.

Az is kiderült, hogy Kiss iszonyúan fél a békáktól, a békás sztorik után pedig vérvételes-ájulásos történettel szórakoztatta a nagyérdeműt. Az előadás közönsége szemmel láthatóan jól érezte magát, nevettek is, tapsoltak is, ahogy azt kell.

Végezetül Rekop György elmondta egyik kedvenc viccét, amin a közönség még nevetett egy jót.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: