2008-02-29 13:23:54• hírek • Anna Szelényi

A kísértetek mindenhol ott vannak

Nem hiszed? Ők várnak rád! Készülj fel és kezdj el hinni!


1. Victor Goddard kapitány megőrizte ezt a bizarr fényképet. A fotón megjelenik egy pilóta arca is, aki pár nappal a fénykép készítése előtt hunyt el. Úgy tűnik, nem akart lemaradni az utolsó fotóról.

2. 1995 novemberében egy tűzvész pusztította el az angliai Town Hall of Wem-et.  A helyszínen Tony O`Rahilly több fényképet is készített. Miután előhívatta őket, az egyik fotón észrevette egy kislány alakját.
A fantomképről kiderült, hogy az egy olyan kislány képét ábrázolja, aki 1977-ben ugyanabban az épületben tűzesetet okozott, amelynek következtében meghalt.

3. Ez egy szokványos családi fotónak néz ki… de ki az a személy a háttérben?
4. Egy tipikus XIX. századi családi fénykép. Ám úgy tűnik, hogy a két héttel azelőtt meghalt unoka nem akart hiányozni a fotóról.

5. A kislánynak úgy tűnik, társasága van, amelyet a szülők az őrzőangyalnak vélnek.

6. A rendőrök egy teljesen megcsonkított holttestre bukkantak egy barlangban, amely mellett ott hevert a fényképezőgép.

Amikor a rendőrség előhívatta a filmet, a képek megdöbbentették őket. A bizonyítékok hiányában az esetet egy vadállat által okozott halálként zárták le. Íme, a „vadállat"…


7. Ez egy 1 éves kislány képe. A fénykép 2001. május 5.-kén készült egy teljesen új digitális kamerával. Amikor a fénykép készült két ember tartózkodott a lakásban, a kislány és a fotót készítő édesanya...de ki van a kislány háta mögött?

8. A képen látható lány azt gondolta, hogy senki sincs a bal oldalán… Te is így gondolod?

9. A kislányával játszó apa, valamint a fényképet készítő anya. Nincs senki más a lakásban… kivéve a háttérben megjelenő kislányt.

Bizarr dolgok, amelyekre nincs magyarázat! A képek igazolják, az emberi szem kétkedik, de mit gondol az elme?

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: