2010-07-12 11:12:07• hírek • Póti Orsolya

A kineziológia mint lehetőség

A szatmárnémeti RMDSZ székházában július 19-én kineziológia előadást tartanak, melyen sok kérdésre és problémára választ kaphatnak a résztvevők. Az érdeklődőket Dr. János Péter pszichológus vezeti be a kineziológia alapjaiba, mely segítségével lehetőség nyílik a "One Brain" módszer megismerésére is.

A kineziológia mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, az emberi szervezet  szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni. A kineziológia eszközeit Dr. George Goodheart fedezte fel az 1960-as években. Az ő koncepcióját felhasználva Dr. John Thie a 70-es években állította össze a Touch for Health (Gyógyító Érintés) rendszerét. Azóta kineziológusok ezrei használják a módszer különböző, speciális ágait szerte a világon.

A "One Brain" módszer bizonyítottan eredményes a stressz okozta problémák széles skáláján allergiák, fóbiák, félelmek (fájdalomtól, haláltól, nyilvános szerepléstől, vizsgázástól, stb.) szenvedélybetegségek, pánikbetegségek, depresszió, ágybavizelés, dadogás, tanulási nehézségek (diszlexia, írási-, olvasási, számolási problémák), beilleszkedési-, kapcsolatteremtési-, kapcsolati problémák, fizikai-, lelki traumák, szexuális problémák, önértékelési zavarok, önbizalomhiány. Bármilyen "probléma" esetén, ami negatív érzelmi stresszhez köthető, eredményesen alkalmazható a kineziológia "One Brain" módszere.

Július 19-én hétfő este 18 órától Dr. János Péter vezeti be az érdeklődőket a kineziológiának ezen ágába, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a tudományág alapjaival, az izomteszteléssel, valamint a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, valamint  a stresszoldásra szolgáló technikákkal.  Dr. János Péter  pszichológus, "One Brain" azaz "Egy agy" speciális tréner, további négy kineziológiai ág nemzetközi oktatója, valamint a Magyarországi Kineziológusok örökös Tiszteletbeli elnöke. Az előadásra a belépés 10 lej.



Dr. János Péter vezeti be az érdeklődőket a kineziológiába


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: