2013-01-07 12:35:37• hírek • Kocsis Zoltán

A kihűlés szélén szállítottak kórházba két hajléktalant

A kihűlés szélén szállítottak kórházba két hajléktalant Szatmárnémetiben az elmúlt hétvégén. Szatmár megyében öt személy kísérelt meg öngyilkosságot az előző napokban, nyolcat pedig túlzott alkoholfogyasztás miatt kellett kezelni.

Január 6-án, vasárnap délután 15.00 óra körül szállították a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára a két hajléktalant, egy férfit és egy nőt, akik a kihűlés szélére sodródtak: testhőmérsékletük 35 Celsius fokra esett vissza. Miután állapotukat stabilizálták, elhagyhatták az intézményt.

Az elmúlt hétvégén öt személy próbált véget vetni életének: három férfi és két nő. Közülük négyen gyógyszer-túladagolással, egyikük pedig öncsonkítással próbálkozott. Közülük két személyt bent tartottak, a többiek állapotuk stabilizálása után elhagyhatták a kórházat.

Január 4-7., azaz péntek és hétfő között 383 pácienst láttak el a Szatmár Megyei Kórház alkalmazottai. Közülük nyolc személy túlzott alkoholfogyasztás, három fizikai agresszió és további három közlekedési baleset miatt szorult ellátásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: