2012-12-06 13:45:08• hírek • Szatmár.ro

A kicsik a Mikulással is találkozhatnak az új főtéren

Forralt bor, standok, kürtös kalács, karácsonyi dalok és jó hangulat várja a szatmáriakat a város új főterére a City Rádió, a Szatmárnémeti Caritas Szervezet, a Máltai Segélyszolgálat által szervezett és a Szatmárnémeti RMDSZ által támogatott Mikulásnapon. Este 6 órától a Dolly Roll is fellép a rendezvényen.

Egyre többen látogatnak ki Szatmárnémeti új főterére, hogy részt vegyenek az ünnepi vásáron, kóstoljanak bele a finomságokba és az állandó programokba. Azok, akik nem gondoskodtak a Mikulás-ajándékokról, most még megtehetik, hiszen az Aranykapu Kulturális Egyesület kézműves vásárában vagy a Caritas házikóiban biztos találnak olyan árucikkeket, amivel meglephetik szeretteiket.

Közben gyermekkórusok lépnek fel a Gödörben felállított színpadon, forralt bor és kürtös kalács illata lengi be a teret. Na, meg a gyerekek nevetése vagy éppen sírása - attól függően, ki hogyan éli meg a találkozást a Télapóval. Mert hát a Mikulásnapon maga a Mikulás is ott van, saját házikójában fogadja a gyerekeket és egy-egy kis édességgel is megkínálja őket.

A legtöbben valószínűleg késő délután fognak kilátogatni a rendezvényre, a műsor szerint ugyanis 18 órai kezdettel a magyarországi Dolly Roll zenekar fog fellépni, legnagyobb slágereik mellet karácsonyi dalokkal teszik még hangulatosabbá majd a rendezvényt.

A rendezvény délutáni műsora:


16.00 óra - Interaktív Gyermekjátékok az Arlechino Játszóház közreműködésével
17.00 óra - Nevessen együtt az Északi Színház színészeivel
17.45 óra - RMDSZ „Kampánycsend"
18.00 óra - DOLLY ROLL koncert

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: