2020-03-13 08:23:43• hírek • Szatmár.ro

A kézmosás fontosságára figyelmeztet a Máltai Szeretetszolgálat

Tájékoztató jellegű prevenciós akciót szerveztek csütörtökön a Máltai Szeretetszolgálat szatmári szervezetének önkéntesei Szatmárnémetiben: szórólapot és kézfertőtlenítőt osztogattak az Ostrovului lakónegyed egyik tömbházában.

A kórokozók és vírusok elkerülése érdekében fontos a rendszeres kézmosás – erre figyelmeztetnek a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei is, akik csütörtökön az Ostrovului CD 2-es tömbházának lakóit látogatták meg, hogy néhány hasznos tanáccsal és kézfertőtlenítővel lássák el azokat.

„Tájékoztatás céljából szórólapot osztottunk az Ostrovului CD 2-es tömbházban és minden ott élő család számára egy kézfertőtlenítőszert adományoztunk. Felhívtuk a figyelmet a kézmosás fontosságára, és arról beszélgettünk velük, hogy miért kell higgadtnak maradnunk ilyen és hasonló helyzetekben” – áll a segélyszolgálat közleményében.

Az önkéntesek ugyanakkor vallják, sokkal többet ér ezekben a napokban a nyugodtnak és higgadtnak maradni, a pánikkeltés senkinek nem használ. A személyes higiénia, a rendszeres kézmosás és a forgalmas helyek elkerülése megóv minket attól, hogy bármilyen vírust összeszedjünk.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: