2012-01-27 14:48:11• hírek • Szatmár.ro

A kézisek itthon, a kosarasok Aradon játszanak

A Szatmárnémeti VSK mindkét szakosztályára nehéz mérkőzés vár a hétvégén. A lányok Aradon, a fiúk itthon játszanak.

Nincsenek könnyű helyzetben a VSK kézilabdázói: a fiúk szombaton 17 órától az Ady Endre utcai sportcsarnokban fogadják a Temesvári Poli-t. A tabellán a Bega-partiak egy ponttal vannak a szatmári fiúk előtt, de az igazi gondot az jelenti, hogy sok a sérült Palkó és Istrate fiai között. Különösen a jobb oldalon vannak gondok, ahol csak Oláh János harcképes. Mateiast vakbéllel műtötték, Surducannak eltört az ujja...

Nemzeti Liga, 13. forduló, szombat: Szatmárnémeti VSK-Temesvári Poli, Ploieşti-i CSM-Bákói Ştiinţa, Tg. Jiu-i Pandurii-Suceavai Bucovina, Kolozsvári U Transilvania-Călăraşi-i Dinamo (DigiSport, 13.30). Vasárnap: Konstancai HCM-Bukaresti CSM, Tordai Potaisa-Székelyudvarhelyi HC, Steaua-Krassó-Szörényi HC (DigiSport, 11.00).

A lányok a most már esküdt ellenséggé vált Arad otthonában fognak pályára lépni szintén szombaton 17 órától. Igaz, hogy a két csapat már régóta rivalizál, de a VSK-s vezetőségnél és a lányoknál is akkor szakadt el a cérna, amikor a Wasserburgban megtartott Final Fouron a Targovistétől kölcsönkapott két játékost is bevetették a szatmáriak ellen - bár megígérték, erre nem fog sor kerülni.

A osztály, 18. forduló, szombat: Aradi BC ICIM-Szatmárnémeti VSK (TVR 3, 17.00), Nagyváradi CSM-Bukaresti CSM Sportul Studenţesc, Bukaresti Olimpia-Iaşi-i Poli, Rapid-Târgoviştei CSM, Gyulafehérvári CSU-Marosvásárhelyi Nova Vita, Craiovai SCM-Temesvári BCM. A Brassói Olimpia-Kolozsvári U mérkőzést tegnap este játszották, míg az Alexandria-Sepsiszentgyörgy mérkőzést elhalasztották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: