2014-01-14 18:12:59• hírek • Szatmar.ro

A kezdő Seedorf lesz a MIlan edzője!

A 37 éves játékos kedd délután sajtótájékoztatót hívott össze Brazíliában, ahol éppen az élvonalbeli Botafogo igazolt játékosa volt. Seedorf itt bejelentette, hogy azonnali hatállyal felbontja szerződését a Botafogóval, felhagy az aktív játékkal és a Milan vezetőedzője lesz.

Az olasz óriásklub pocsék szezont fut idén, jelenleg a bajnoki tabellán közelebb áll a kieséshez, mint az európai kupákhoz, ezért hétfőn a vezetőség megköszönte Massimiliano Allegri eddigi vezetőedző munkáját. A szerdai, Spezia elleni kupameccsen még Mauro Tassotti vezeti a csapatot, a hétvégi bajnokin pedig már várhatóan Seedorf ül le a kispadra.

A surinamei származású Seedorf 2002 ás 2012 között 297 meccsen viselte a Milan mezét, ezeken 48 gólt szerzett és többek kétszer hódította el a bajnoki címet, a Bajnokok Ligáját és az Európai Szuperkupát is. A holland válogatottban 86-szor léphetett pályára.

A hírek szerint amennyiben Seedorf lesz a Milan új vezetőedzője, a szakmai stáb is átalakul: az éveken át másodedzőként tevékenykedő Mauro Tassotti helyét két egykori Rossoneri-kedvenc veheti át: Hernan Crespo a támadásokért, míg Jaap Stam a védekezésért felelne az új vezetőségben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: