2013-04-30 15:02:42• hírek • Póti Orsolya

A képzőművészet szakos diákokat is díjazták

A Szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum által rendezett Tavaszi fesztivál keretében két díjátadóra is sor került. Április 30-án a képzőművészet szakos diákok és a szervező és felkészítő tanárok részesültek oklevélben.

Kedd délben 12 órakor díjátadóra került sor a Szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum Jean Monet dísztermében. Az első alkalommal megrendezett Tavaszi fesztiválon résztvevő képzőművészet szakos diákokat részesítette oklevélben a rendezvény főszervezője, Manfrédi Annamária zongoratanárnő.

A diákoknak az iskola logótervét kellet elkészíteniük, a pályamunkákból pedig április 25-én, csütörtökön nyílt kiállítás a tanintézményben. A legjobb logó készítőjét még nem sikerült kiválasztania a Nyíri Zoltán, Lola Scripor és Liviu Paul tanárokból álló bírálóbizottság, ugyanis számos remek munka közül kellett választaniuk.

A versenyben résztvevő közel nyolcvan diák közül tizenöten részesültek díjban. Nagy Barbara képzőművészet szakos diák és Stier Alexa zongora szakos tanuló különdíjban is részesült, hiszen ők az országos versenyeken is kitűnően szerepeltek. A diákokon kívül a felkészítő tanárok is oklevelet kaptak kitartó és eredményes munkájukért.

Az oklevelek átadása közben megemlékeztek a nemrégiben elhunyt kollégára és énektanárra, Gregoroviciu Stefanra is, aki szintén lelkesen készült a diákokkal a fesztiválra.

Egyébként a művészeti líceum május 10-én nyílt napot rendez a Grand Mallban, ahol újra kiállítják a képzőművészet szakos diákok munkáit és különféle tájékoztató rendezvényt szerveznek az érdeklődők számára.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: