2020-02-24 12:10:06• hírek • Fizetett tartalom

A kedvező árak mellett ingyenes látványtervkészítéssel is várja ügyfeleit a szatmári Lebada

Szeretné látni, miként is fog kinézni a rég várt átalakítás után a fürdőszoba vagy a konyha? Milyen alakú vagy színű fali- és padlócsempével mutatna a legjobban a főző- vagy fürdőhelyiség? Akkor térjen be a Lebada üzletébe és használja ki az ingyenes 3D-s látványterv-készítés adta lehetőséget, melyben egy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, olasz származású építész lesz segítségére.

„A fürdőszoba minőségi felújítása összetett, nagy odafigyelést igénylő dolog, melynek során jól meg kell fontolni, melyik elem hova kerül. Csak így lehet ugyanis elérni, hogy a rendelkezésünkre álló helyet a legjobban kihasználjuk. Egy másik roppant fontos dolog pedig a megfelelő minőségű anyagok kiválasztása. Amikor betér hozzánk egy ügyfél, az egész felújítást nézve döntjük el egy anyagról, hogy megfelel-e a koncepciónknak, és egyáltalán illik-e majd a ház stílusába” – magyarázta Matteo Bartolini építész, aki azt is részletesen ismertette, miként zajlik egy fürdőszoba megtervezése.


„Az anyagok kiválasztása után következik a 3D-s tervek elkészítése. Igyekszünk olyan megoldást találni, mely megvalósítható azokból az anyagokból, amiket az ügyféllel közösen kiválasztottunk. Ezután több változatot is elkészítünk, hogy megtaláljuk azt az egyet, mely végül minden szempontból megfelel. Mi professzionális tervezők vagyunk, minden munkánkért felelősséget vállalunk” – szögezte le Matteo Bartolini.


Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás egyetlen feltétele, hogy a tervekben megjelenő és felhasználásra kerülő anyagokat a Lebada üzletében kell megvásárolni. „Ügyfeleinknek tudniuk kell, hogy a szatmári piac tekintetében nálunk találják a legjobb ár-minőség arányt, ugyanakkor kedvező ajánlataink mellett profi szakmai tanácsadással és ingyenes házhoz szállítással is állunk rendelkezésükre” - fejtette ki Cristian Pasca a közel 30 éves múltra visszatekintő cég képviseletében.



A 3D-s látványterv-készítés legfontosabb előnyei:

  • kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő fali- és padlócsempét
  • még azelőtt láthatja, hogyan fog kinézni a fürdőszoba vagy a konyha, hogy a mesterember nekiesne annak
  • a virtuális megjelenítésnek köszönhetően a legutolsó sarkakat is meg tudja tekinteni 3D-ben
  • a látványterveket akár a családnak is meg lehet mutatni, hogy együtt hozzák meg a végleges döntéseket
  • reális becslést lehet készíteni a munkadíjakra és a szükséges anyagmennyiségre vonatkozóan
  • kikérheti a dizájnerek tanácsát a választott színvilággal vagy témával kapcsolatban

A Lebada tehát nem csak az ingyenes 3D-s látványterv elkészítésében áll rendelkezésére, hanem minőségi termékek széles választékával is várja Önt. Be lehet náluk szerezni többek között a fali- és padlócsempéket, a fürdőszobai bútorokat, a fürdőkádat, a zuhanykabint, a fürdőszobai és konyhai csaptelepeket is. Keresse keddenként, 9 és 13 óra között a Lebada bemutatótermét a Károlyi út C15-17 szám alatt, és éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel.


 

Serviciul de proiectare 3D

Vreți să vedeți cum va arăta baia sau bucătăria dumneavoastră înainte de a începe renovarea? Ce culori și forme de gresie și de faianță se potrivesc cel...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: