2010-03-19 09:14:59• hírek • Póti Orsolya

"A kedvenc könyvecském"

Tevékenységet szervezett a Szatmár Megyei Könyvtár és a "Draga Mea" óvoda vezetősége gyerekek számára.

Március 18-án, csütörtökön a „Draga Mea" Óvoda és a Szatmár Megyei Könyvtár „A kedvenc könyvecském" címmel informatív és nevelői tevékenységet rendezett. A rendezvény az óvoda dísztermében zajlott 10 órai kezdettel. Ez alkalomból a Megyei Könyvtár gyerek kölcsönző részlegének könyvtárosai bemutatták a Könyvtári szolgáltatásait az óvodásoknak és a szülőknek, valamint egy könyvkiállításra is sor került.

A rendezvényen nagycsoportosok és iskolára felkészülő óvodások vettek részt, óvónőik kíséretében. A tevékenység vezetői Șimonica Victoria, Rațiu Monica és Cavași Delia, CRED felelős szervezője.

A tevékenység egy power pointos bemutatóval kezdődött, amely által bemutatták a könyvtár különböző szolgáltatásai a gyerekek számára. Paula Horotan, könyvtáros így vezette a gyerekeket a könyv, az olvasás és a könyvtár felé. Ezután Alina Fernea, könyvtáros felolvasta a gyerekeknek  Ion Creanga, A két krajcár és a kis kakas című mesét. A tevékenységet az ovisok előadása Szavak játéka címmel követte, amelyben énekek, és versek hangzottak el. A két intézmény további együttműködése által, további olyan tevékenységekre kerül majd sor, amelyek által a gyerekeket megpróbálják közelebb hozni a könyvekhez és az olvasáshoz.


Kissebb könyvkiállításra is sor került
Kisebb könyvkiállításra is sor került


Tevékenységet szerveztek  a "Draga Mea" Óvodában
Tevékenységet szerveztek  a "Draga Mea" Óvodában


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: