2019-10-04 12:16:51• hírek • Bede Emőke

A kányaházi igazgatónő cáfolja, hogy bántalmazta volna a negyedikes diákot

Pénteken jelent meg a helyi médiában az a hír, hogy a Kányaházi Általános Iskola igazgatónője fizikálisan bántalmazta egy rakoncátlankodó kisdiákját.

A panaszosok elmondása szerint az igazgatónő, ki a negyedik osztályosok tanítónője is egyben, csütörtök délelőtt túlzott durvasággal próbált megreguliázni egy kisfiút. A konfliktus főként abból adódott, hogy a rendetlenkedő fiú kicsúfolta a nő kislányát, aki ennek okán azonnal az édesanyjánál keresett vigasztalást. A rendbontásról értesülve, a pedagógus többször is megütötte a fiút, és a bántalmazást akkor sem hagyta abba, amikor a gyerek már a földön volt - állítja több diák és néhány felháborodott szülő.


A hír megjelenése után a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség sajtóközleményt adott ki, melyben közlik, hogy Calin Durla főtanfelügyelő felvette a kapcsolatot a tanintézmény vezetőjével, viszont a hölgy jelenleg cáfolja a sajtóban megjelent híreket. Hozzáteszik: a hétfői nap során egy bizottság fogja felkeresni az iskolát azzal a céllal, hogy feltárják, mi is történt pontosan. Ha bebizonyosodik, hogy az igazgatónő valóban kezet emelt a fiúra – akinek a szemtanúk szerint a trikója is elszakadt – akkor a hatályos törvények értelmében szankcionálni fogják a bűnöst.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: