2016-12-17 14:57:36• hírek • Szatmár.ro

A jótékonysági akció jól, a bravúr nem sikerült

Plüss-játékok záporoztak a nézőtérről a pályára a VSK kosármeccsét megelőzően.

Pénteken este a Szatmárnémeti VSK a Sepsi BC-t fogadta a Both Katalin sportteremben, az első ligás női kosárlabda-bajnokság 12. fordulójában. A bajnokesélyessel való összecsapás nem csak ezért ígérkezett különlegesnek, mert izgalmas meccs volt kilátásban, hanem mert a kosaras lányok arra kérték a szurkolókat: a mérkőzésre plüssjátékokkal érkezzenek, amit a kezdő sípszó előtt bedobnak a pályára. Ezek pedig nevelőotthonokban élő gyermekeknek lesznek karácsonyi ajándék.

A szatmáriak pozitívan válaszoltak a kérésre, csak úgy záporoztak a macik és különböző egyéb figurák a pályára. Ezeket a Magic Kosárlabda Klub ifjú önkéntesei gyűjtötték össze, hogy ezeket majd a VSK vezetői célba juttassák.

A szívet melengető pillanatokat követte a meccs, melynek első felében úgy tűnt, hogy a szatmáriaknak sikerül majd legyőzniük az idén is nagyon erős székelyföldi együttest. Az első negyedet 20-17-re, a másodikat 19:12-re nyerték, így tízpontos (39:29) előnnyel vonulhattak a szatmáriak az öltözőbe.

Aztán jött a harmadik és negyedik játékrész, melyekben a házigazdák sokat hibáztak, ezeket 11:23 és 17:20 arányban el is vesztették. Így 67:72-re elvesztették a mérkőzést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: